Titokban férjhez ment a Trónok harca főszereplője - Sophie Turner gyönyörű menyasszony volt
Las Vegas-ban zajlott le Sophie Turner és Joe Jonas esküvője.

joe-jonas-sophie-turner-eskuvo-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mindenkit meglepett, amikor a Trónok harca sorozat Sansa Starkja, Sophie Turner és Joe Jonas, a Jonas Brothers együttes frontembere 2017 októberében eljegyezték egymást.

Titokban lezajlott az esküvő

Azóta is zajlik a találgatás, hogy mikor lesz az esküvő, időközben ugyanis a család fiatalabbik tagja, Nick Jonas be is kötötte kedvese, Priyanka Chopra fejét. Sem Sophie Turner, sem Joe Jonas nem adott fix választ a kérdésre, és most az is kiderült, miért: titokban szerettek volna összeházasodni, Las Vegas-ban.

Tegnap, a Billboard Awards díjkiosztó gála után a pár el is utazott a szerencsejátékok fővárosába, hogy kimondják a boldogító igent, méghozzá a lehető legvegasibb módon. A párt egy Elvis-imitátor adta össze a híres A Little White Chapel kápolnában, ahol egy rózsaszín Cadillac is parkol, hogy amellett örökítsék meg az újdonsült házaspárokat.

Egyelőre sajnos hivatalos fotókat még egyikük sem posztolt, azonban a menyegző egyik vendége az Instagramon élőben közvetítette az esküvői ceremóniát, így vethettünk egy pillantást az ifjú szerelmesekre. Sophie Turner egyébként egy hófehér kezeslábast viselt, hosszú fátyollal, Joe Jonas pedig galambszürke ingben állt oltár elé.

Reméljük, hamarosan megmutatják a fotós által készített képeket is, addig sajnos be kell érnünk ezzel a videóval is.

Ilyen szép gyűrűvel kérte meg Joe Jonas

Joe Jonas ízlése remek: nézd meg, milyen csodaszép gyűrűvel kérte meg szerelme kezét 2017-ben!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük