Eljegyezték a Trónok harca 21 éves színésznőjét - Nőfaló kedvese máris gyűrűt húzott az ujjára
Az Instagramon jelentették be az örömhírt.

sophie-turner-joe-jonas-eljegyzes-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Trónok harca Sansa Starkját alakító Sophie Turner csak februárban lett hivatalosan is nagykorú, azonban máris gyűrű került az ujjára: vasárnap este jelentette be, hogy eljegyezte őt kedvese, a Jonas Brothers egykori énekese, Joe Jonas.

Joe Jonas eljegyezte Sophie Turnert

Sophie és Joe 2016 óta alkotnak egy párt, és láthatóan nagyon nagy az összhang közöttük: már egy közös kutyust is örökbe fogadtak. Habár a középső Jonas fivér korábban igazi nőfaló volt - olyan lányok kerültek fel a hódítási listájára, mint Taylor Swift, Demi Lovato, Gigi Hadid, Ashley Green, Camilla Belle vagy Brenda Song -, a nála hét évvel fiatalabb Sophie úgy levette a lábáról, hogy máris megkérte a kezét.

A pár mindkét tagja ugyanazt a fotót osztotta meg a közösségi oldalán: a kezük egymás tetején pihen, a színésznő ujján pedig ott virít a hatalmas gyémántgyűrű. A kép alá csak az "igent mondtam" és az "igent mondott" feliratokat írták.

I said yes.

Sophie Turner (@sophiet) által megosztott bejegyzés,

A rajongókat ledöbbentette a hír, hiszen nem gondolták, hogy a fiatal színésznő első komoly kapcsolatából házasság is lesz - a jókívánságok mellett ezért jó néhányan az aggodalmukat is kifejezték: "Sophie, kicsikém, élj még! Tudom, most nagy a szerelem, de nem kell semmit elkapkodni...", "Szépek vagytok együtt, és láthatóan boldogok is, de nem korai ez még?", "Ő a legelső komoly szerelmed, Sophie, az eljegyzés még oké, de remélem, nem mész hozzá azonnal..." - írták a követői az Instagramon.

Ezt is szeretjük