A nepáli földrengést követő lavina ölte meg! A hétvégén elhunyt a színésznő barátja
Sophia Bush jó barátját siratja, aki szombaton halt meg.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Most szombaton volt a Fehér Házi Tudósítók Szövetségének jótékonysági vacsorája, melyen sok más sztár mellett Sophia Bush színésznő is megjelent - annak ellenére, hogy jó barátja, Dan Fredinburg aznap reggel lelte halálát.

Amikor még együtt voltak
A színésznő a szombati gálán

A 34 éves férfi, aki a Google termékmenedzsereként dolgozott, azok között az áldozatok között volt, akiket a nepáli földrengést követő hatalmas lavina temetett maga alá a Mount Everesten.

Fredinburg volt az első, akinek a halálát megerősítették a szombat reggeli tragédia után. A földrengésnek több ezer nepáli áldozata van, házak omlottak össze és rengetegen megsérültek.

Barátját gyászolja

Sophia Bush és Dan Fredinburg egy évig jártak 2013 januárjától 2014 februárjáig, de a szakítás után is jó barátságban maradtak.

- Erre nincsenek megfelelő szavak. Ma megpróbálom összerakosgatni a szívem, mely ezer darabra tört, de lehet, hogy meg sem találom minden darabkáját. Ma én és sokan mások az ismerőseim közül, egy különleges barátot vesztettünk el. Dan Fredinburg egyedi volt és megismételhetetlen. Nem ismert félelmet. Vicces volt. Egy táncoló robot, aki szerette meglovagolni a dinoszauruszokat, kergetni a napot és szebb jövőről ábrándozott. […] Életem nagy szerelmeinek egyike volt, és a legigazabb barátom - írta a 33 éves színésznő szombaton az Instagramon.

A színésznő, akit a magyar nézők a Tuti gimiből és a Bűnös Chicago című sorozatból ismerhetnek, lenyűgözően nézett ki a gálavacsorán, bár érthető módon nem nagyon látták mosolyogni.

Fredinburg a Twitteren dokumentálta a Mount Everest meghódítását, napi egy-két poszttal tudatta, éppen mi történik vele. Utolsó üzenetét húga írta, melyben megosztotta bátyja halálhírét a követőivel.

Ezt is szeretjük