Sophia Loren menye ez a gyönyörű színésznő: a 48 éves Sasha népszerű sorozatsztár
Sophia Loren kisebbik fia, Edoardo egy amerikai színésznőt, Sasha Alexandert vette feleségül.

sophialoren-getty-femina-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sophia Loren ünnepelt olasz díva, aki három Oscar-díjat és hét Golden Globe-díjat tudhat a magáénak. A karrier azonban nem minden, még akkor sem, ha világsztárról van szó, a művésznő egy gyönyörű családot is a magáénak tudhat. 

Élete szerelmétől, a 2007-ben elhunyt Carlo Pontitól két fia született, a csodaszép magyar feleséggel büszkélkedő ifj. Carlo Ponti, valamint a szintén házas Edoardo Ponti. 

Sophia Loren menye, Sasha színésznő

Sophia Loren kisebbik fiának felesége, az 1973-ban született Sasha Alexander amerikai színésznő, akinek ősei szerb bevándorlók voltak. Ő alakította az NCIS című sorozatban Catilin Todd karakterét, valamint Maura Isles-t a Született detektívekben. 2015-ben a Shameless - Szégyentelenekben tűnt fel mint Helene Runyon. Utóbbiban ráadásul meztelenkednie is kellett, ám ez nem okozott neki különösebb problémát.

sasha-alexander-getty-femina-belso2
Fotó: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images Hungary

– Soha nem éreztem azt, hogy nem vetkőznék a karrierem során. Egyszerűen csak azt hittem, már nem fogok ebben a korban és két gyerek után. Az igazság az, hogy semmi bajom az emberi testtel, a párkapcsolat és a szex pedig az élet részei, szóval nagyon nyitott voltam - mesélte Sasha 2015-ben a Deadline-nak adott interjújában. 

Ezeken kívül láthatták a nézők a Dawson és a haverokban, a Jóbarátokban, Az igenemberben, a Nem kellesz eléggében, valamint a Derült égből szerelemben. 

sasha-alexander-getty-femina-belso1
Fotó: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images Hungary

Az igéző tekintetű, szőke szépség 2007-ben ment feleségül az olasz díva fiához, Edoardóhoz, akitől két gyermeke született. Lányuk, Lucia 2006-ban jött a világra, fiuk, Leonardo pedig 2010-ben. Sasha megtanult olaszul, hogy anyanyelvén beszélgethessen gyerekei nagymamájával, Sophia Lorennel.

Sophia Loren csodaszép lányunokája, Lucia

Edorado Ponti és Sasha Alexander kislánya már egy évvel esküvőjük előtt, 2006 májusában megszületett, 2022-ben ünnepli a 16. születésnapját. A tinilány megörökölte híres nagymamája és anyukája szépségét is. 

Cover: Lou Rocco/Disney General Entertainment Content via Getty Images

Ezt is szeretjük