Így hasonlít a Sophia Lorent alakító színésznő az olasz dívára: Madalina Ghenea A Gucci-házban szerepel

Madalina Ghenea A Gucci-ház című filmben Sophia Lorent játssza.

sophia-loren-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Gucci-ház című alkotás a legendás divatház családi birodalmáról szól, de a filmben feltűnik Sophia Loren karaktere is.

Az imádott olasz díva bőrébe a román származású Madalina Ghenea bújhatott, aki hatalmas megtiszteltetésnek érezte, hogy Ridley Scott filmjében szerepet kapott.

Madalina Ghenea Sophia Loren bőrébe bújhatott

A magyar mozikba november 25-én érkezik a Lady Gaga és Adam Driver főszereplésével elkészült alkotás, de olyan színészek is feltűnnek még mellettük, mint Salma Hayek, Jared Leto, Al Pacino vagy Jeremy Irons. A 34 éves Ghenea a 20. század egyik leggyönyörűbb színésznőjét játszotta el. Lorenhez hasonlóan a színésznő is szívesen pózol úgy a fotókon, hogy feljebb emeli az állát, emellett, ha sminkről van szó, ő is szívesen rajzol magának cicás tusvonalat.

sophia
Fotó: Getty Images Hungary, Instagram/Madalina Ghenea

Persze egy élő személy megformálásánál elég kicsi az esély, hogy pont olyan színészt találnak, aki maximálisan hasonlít az illetőre, de szerintünk Madalina egyáltalán nem volt rossz választás.

Csupán 14 éves volt, amikor elhagyta Romániát azért, hogy modellkedhessen Olaszországban, írta meg az iO Donna magazin.

- Az erőm a makacsság és az elszántság, az ügynököm is mindig ezt mondja. Bevallom, hogy nehéz természetem van, mert nagyon határozott vagyok. Pontosan tudom, mit akarok, mindig is tudtam ezt. A munkáról alkotott elképzelésem világos és határozott - fogalmazta a lapnak.

Modellként körbeutazta az egész világot, számos cég reklámjában is feltűnt, például a New Yorker divatcég és a Peroni is alkalmazta őt. 2007-ben szerepelt Eros Ramazotti Il tempo tra di noi című videóklipjében. Színésznőként 2011-ben debütált az I soliti idioti: Il film című alkotásban. Az elmúlt években olyan filmekben szerepelt, mint a Zoolander második része vagy az Ifjúság.

Nagyon örült, amikor megkapta Sophia Loren szerepét, igazi példaképnek tartja az olasz legendát.

- Nemrég nyert egy David di Donatellót, és hihetetlen ereje, meggyőződése és elszántsága van. Nem követi a trendeket, és mindig hű önmagához.

Ő Shakira hasonmása

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire hasonlít Rebecca Shakirára.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük