Hihetetlen! 18 éves fiú anyja a bombázó Sofia Vergara
Sofia Vergara színésznőt elnézve az ember alig hiszi, hogy már egy majdnem 20 éves fiú édesanyja.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sofia Vergara első pillantásra egy piszkosul dögös színésznő, ha megjelenik valahol, a legtöbb pasinak eláll a lélegzete. Hát még, ha meghallják, hogy a kolumbiai szépség már egy 18 fiú édesanyja!

Nem a szeretője, csak a fia

Nem csoda, hogy akárhány interjút is készítenek vele, ez a téma mindig felmerül - bár a legutóbbi alkalommal kissé kínos beszélgetés kerekedett ki a színésznő fura humorának köszönhetően. A Sofia Viagrának is becézett sztárt a View című beszélgetős műsorba hívták meg, ahol szokás szerint több háziasszony - egyebek közt Whoopi Goldberg - kérdezgeti a meghívottakat.

Nem poén

Természetesen itt is hamar rátértek a színésznő korára, és az egyik műsorvezetőnő ki is fejezte elismeréssel vegyes csodálkozását, hogy a bombázónak egy majdnem húszéves fia van.

Amikor azonban tréfálkozva hozzáfordult, hogy ugyan, vallja már be, valójában 12 évesen szülte-e Manolót, a színésznő gondolkodás nélkül rávágta: - Nem, 13 voltam. Megerőszakoltak.

Bár bizonyára viccesnek gondolta, amit mondott, a közönség soraiban többen felszisszentek, és a műsorvezetők némelyike is kissé megbotránkozva csóválta a fejét.

Ráadásul a téma mostanság még inkább tabu, mint máskor, hiszen a Polanski-botrány még mindig nem ült el. Ismeretes, hogy a filmrendező több évtizeddel ezelőtt elkábított, majd megerőszakolt egy akkor 13 éves lányt - bár, hogy pontosan mi történt, és tényleg erőszak volt-e az erőszak, arról már megoszlanak a vélemények.

Először család, aztán karrier

Az 1972-es Sofia Vergara eleinte nem sejtette, hogy híresség lesz: 18 évesen ment férjhez gyerekkori szerelméhez, tőle született fia, Manolo Gonzalez. Hamarosan azonban elváltak útjaik, a szépség egyetemre ment, mellette pedig modellkedni kezdett.

1995 és 1999 között a Fuera de Serie utazós műsort vezette a kolumbiai televízióban. Az ezredforduló után felváltva dolgozott Latin-Amerikában és az Egyesült Államokban.

Olyan filmekben láthatták rajongói, mint A 24. napon, a Négy tesó vagy A Mick Jagger projekt című sorozat, ami jelenleg az RTL Klub vasárnap éjjeli adásában látható.
Ezt is szeretjük