A Modern család bombázója hercegnő volt menyasszonyként: esküvős képeket posztolt házassági évfordulója alkalmából

Sofia Vergara esküvős képekkel ünnepelte ötödik házassági évfordulóját.

sofia-vergara-cover
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sofia Vergara és férje, Joe Manganiello Hollywood igazi álompárjai közé tartoznak. A két sztár remekül kiegészíti egymást, közös fotóikat imádják a rajongók.

Nem sokat vártak azzal, hogy összekössék az életüket, 17 hónapnyi randizás után mondták ki a boldogító igent. A hétvégén ünnepelték meg ötödik házassági évfordulójukat.

Sofia Vergara és Joe Manganiello öt éve házasok

A Modern család Gloriája az évforduló alkalmából számos esküvői képet megosztott az öt évvel ezelőtti lagziról. A felvételeket úgy tudod megnézni, ha a kép jobb oldalán látható fehér nyílra kattintasz. Ahogy a képeken is látszik, hercegnőként tündökölt a színésznő, egy káprázatos Zuhair Murad menyasszonyi ruhában kötötte össze életét szerelmével.

Közös történetük 2014-re vezethető vissza, májusban találkoztak a Fehér Házban rendezett vacsorán, akkor a színésznő még együtt volt akkori vőlegényével, Nick Loebbal, ám a férfival még ugyanabban a hónapban szakított. Manganiello már az első találkozásukkor szemet vetett Vergarára, de tiszteletben tartotta, hogy kapcsolatban élt, így nem csapta neki a szelet, amint megtudta, hogy szabad a pálya, azonnal randira hívta kolléganőjét, erre júniusban került sor.

- Az első randink arról szólt, hogy Sofia felsorolta nekem, miért nem működne, ha tényleg egy pár lennénk. Azzal jött, hogy túl fiatal vagyok hozzá, színészként dolgozom, ilyen-olyan, amolyan vagyok. Szerintem ezt csak azért csinálta, hogy rábeszélje magát arra, hogy elmeneküljön a randinkról - viccelődött a 43 éves szívtipró a Haute Livingnek adott interjújában.

A 48 éves bombázó félt attól, hogy túl hamar köteleződik el a szakítása után, ám rájött, hogy Manganiello és közte több van, mint szimpátia. Az első randijuk után két hónappal a nyilvánosságnak is bevallotta, hogy egymásba szerettek. Gyorsan haladtak a kapcsolatukkal, az ősszel már összebútoroztak, karácsonykor pedig a lánykérés is megtörtént. A Magic Mike sztárja roppant romantikus volt, naplemente idején térdelt le választottja elé, a kérdést Sofia anyanyelvén, spanyolul tette fel.

Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas esküvője

Képes összeállításunkban megnézheted Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas esküvői fotóit.

Catherine Zeta-Jones álomszép menyasszony volt: 20 éve mondta ki a boldogító igent Michael Douglasnek

Nézegess képeket!

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük