A Modern család bombázója hercegnő volt menyasszonyként: esküvős képeket posztolt házassági évfordulója alkalmából
Sofia Vergara esküvős képekkel ünnepelte ötödik házassági évfordulóját.

sofia-vergara-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sofia Vergara és férje, Joe Manganiello Hollywood igazi álompárjai közé tartoznak. A két sztár remekül kiegészíti egymást, közös fotóikat imádják a rajongók.

Nem sokat vártak azzal, hogy összekössék az életüket, 17 hónapnyi randizás után mondták ki a boldogító igent. A hétvégén ünnepelték meg ötödik házassági évfordulójukat.

Sofia Vergara és Joe Manganiello öt éve házasok

A Modern család Gloriája az évforduló alkalmából számos esküvői képet megosztott az öt évvel ezelőtti lagziról. A felvételeket úgy tudod megnézni, ha a kép jobb oldalán látható fehér nyílra kattintasz. Ahogy a képeken is látszik, hercegnőként tündökölt a színésznő, egy káprázatos Zuhair Murad menyasszonyi ruhában kötötte össze életét szerelmével.

Közös történetük 2014-re vezethető vissza, májusban találkoztak a Fehér Házban rendezett vacsorán, akkor a színésznő még együtt volt akkori vőlegényével, Nick Loebbal, ám a férfival még ugyanabban a hónapban szakított. Manganiello már az első találkozásukkor szemet vetett Vergarára, de tiszteletben tartotta, hogy kapcsolatban élt, így nem csapta neki a szelet, amint megtudta, hogy szabad a pálya, azonnal randira hívta kolléganőjét, erre júniusban került sor.

- Az első randink arról szólt, hogy Sofia felsorolta nekem, miért nem működne, ha tényleg egy pár lennénk. Azzal jött, hogy túl fiatal vagyok hozzá, színészként dolgozom, ilyen-olyan, amolyan vagyok. Szerintem ezt csak azért csinálta, hogy rábeszélje magát arra, hogy elmeneküljön a randinkról - viccelődött a 43 éves szívtipró a Haute Livingnek adott interjújában.

A 48 éves bombázó félt attól, hogy túl hamar köteleződik el a szakítása után, ám rájött, hogy Manganiello és közte több van, mint szimpátia. Az első randijuk után két hónappal a nyilvánosságnak is bevallotta, hogy egymásba szerettek. Gyorsan haladtak a kapcsolatukkal, az ősszel már összebútoroztak, karácsonykor pedig a lánykérés is megtörtént. A Magic Mike sztárja roppant romantikus volt, naplemente idején térdelt le választottja elé, a kérdést Sofia anyanyelvén, spanyolul tette fel.

Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas esküvője

Képes összeállításunkban megnézheted Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas esküvői fotóit.

Ezt is szeretjük