Emiatt halt meg a népszerű zenész 22 éves lánya - A boncolás szomorú eredményt hozott
Kiderült, mi miatt halt meg a Slipknot együttes dobosának lánya, Gabrielle Crahan.

shawn-crahan-slipknot-lanya-gabrielle-crahan-halal-oka-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az egész világot sokkolta a hír, hogy elhunyt a Slipknot együtt dobosának, Shawn Grahannek a lánya, a mindössze 22 esztendős Gabrielle Crahan.

Emiatt hunyt el a zenész fiatal lánya

A népszerű metálzenész vasárnap osztotta meg a szomorú hírt a rajongóival:

- Összetört szívvel és a legmélyebb fájdalommal tudatom veletek, hogy a legfiatalabb lányom, Gabrielle tegnap, május 18-án elhunyt. A temetése részleteiről később tájékoztatunk mindenkit. A családom nevében kérnék mindenkit, hogy legyenek tekintettel a gyászunkra ezekben a nehéz órákban - írta Shawn Crahan a közösségi oldalain.

Akkor nem nyilatkoztak arról, hogy Gabrielle miként vesztette életét, azonban a rajongók öngyilkosságra tippeltek. A boncolás eredményéből egyértelmű választ kaptak, ugyanis kiderült, hogy drogtúladagolás miatt hunyt el a sztárcsemete ilyen fiatalon.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

❤️❤️❤️

Gabrielle Crahan (@crahang6) által megosztott bejegyzés,

A kiérkező mentők megpróbáltak rajta segíteni, azonban már ők is csak a halál beálltának időpontját tudták megállapítani, és sajnos képtelenek voltak visszahozni őt. Pedig mindenki azt hitte, hogy Gabrielle leállt a függőséget okozó szerekkel, hiszen Instagram-oldalán is büszkén mutatta be, hogy öt hónapja nem ivott egy kortyot sem.

Gabrielle-t szülein kívül három testvére is gyászolja: a nővére, Alexandria, és fiútestvérei, Gage és Simon. Ők egyelőre képtelenek túllépni testvérük elvesztésén, az Instagram-oldalaikon ilyen üzeneteket posztoltak.

- A mai nap életem eddigi legnehezebbje. Össze vagyok zavarodva, dühös vagyok, szomorú, nagyon-nagyon-nagyon szomorú. Gabri, annyira hiányzol! Te voltál a legjobb barátom, olyan szoros volt a kötelék közöttünk, nem hiszem el, hogy többé nem vagy itt velem. Szeretlek Gabri, és tudom, hogy ezt tudod, és örökre tudni is fogod - írta Simon.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Happy Mother’s Day, you’re the best

Gabrielle Crahan (@crahang6) által megosztott bejegyzés,

Alexandria egy kiskori fotót posztolt kettejükről, ami alá ezt írta: "A 22 év túl korai a halálhoz". Később ennyivel egészítette ki:

- Egyszerűen sokkot kaptam, nem tudom, hogy dolgozhatnám fel azt, amit most érzek. Az egyetlen, ami megnyugvást nyújt, az a családom, a barátaim és a macskáim. Kérlek, küldjetek egy kis pozitív energiát a szüleimnek és a testvéreimnek - írta Alexandria.

Sztárok, akik szintén fiatalon hunytak el

Számos sztár nem élte meg még a 35 évet sem - nézd meg, kiktől kellett hamar elbúcsúzniuk a rajongóknak.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images/Facebook - Shawn Crahan.

Ezt is szeretjük