Silvio Berlusconi párja egy 54 évvel fiatalabb, szőke bombázó: Marta politikusként dolgozik
Silvio Berlusconi és Marta Fascina kapcsolatára 2020-ban derült fény.

silvio-berlusconi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Silvio Berlusconi, Olaszország egykori miniszterelnöke gyakran került nőügyeivel a címlapokra. Életében kétszer nősült, első felesége Carla Dall'Oglio 1965 és 1985 között volt a neje, később Veronica Lariót vette el, de vele is tönkrement házassága 2009-ben, 24 év után, 2014-ben mondták ki a válásukat. Egy 49 évvel fiatalabb nő, Francesca Pascale volt a kedvese 2012-től, de vele idén erősítették meg, hogy nincsenek együtt. Azóta a volt kormányfő egy harmincéves nővel él együtt.

Ő Silvio Berlusconi párja

Silvio Berlusconi és Marta Fascina szerelmére 2020 tavaszán derült fény, amikor egy paparazzo lekapta őket, azóta az olasz bulvár több felvételt leközölt róluk, ám hivatalos helyszínen együtt, egy párként egyelőre nem jelentek meg. Az alábbi felvétel idén nyáron készült róluk, a Chi magazin fotósa kapta le őket kéz a kézben.

Marta Fascina 54 évvel fiatalabb a politikusnál, a Forza Italia párt képviselője 2018 óta. Az említett pártot még Berlusconi alapította 1994-ben. A La Repubblica megírta róla, hogy irodalomból és filozófiából diplomázott le, az egyetem elvégzése után PR-specialistaként helyezkedett el, csak később jött az életébe a politika.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csinos nő Silvio Berlusconi választottja.

Ezt is szeretjük