3 hónapig volt egyedül! Máris új pasit fogott magának az ismert színésznő
Sienna Miller februárban szakított Jude Law-val, de máris új barátja van.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A szőke brit színésznő, Sienna Miller nem vesztegette sokáig az időt, alig három hónappal Jude Law-val való váratlan szakítása után máris új pasit ölelget.

A férfifaló színésznő és 25 éves barátja, a szintén színész Tom Sturridge már egy ideje bujkálnak a sajtó elől, de most a fotósok előtt is felvállalták kapcsolatukat.

Hamar új pasit fogott magának

A britek újdonsült sztárpárját Bécsben kapták lencsevégre, andalgás és csókolózás közben. A 29 éves Sienna szemmel láthatóan ragyogott a boldogságtól, de ez nála semmit nem jelent, a színésznő ugyanis híres róla, hogy két percbe se telik neki szerelembe esni.

Az Alfie forgatásán belezúgott a jóképű Jude Law-ba, 2004 karácsonyán már el is jegyezték egymást. Az esküvőt pár hónapra rá Jude hűtlenkedése miatt törölték, Sienna ezután Rhys Ifans színész mellett vigasztalódott.

Később botrányos viszonyba keveredett a nős Balthazar Gettyvel, majd 2009-ben ismét visszatáncolt exéhez, Jude Law-hoz. A se veled, se nélküled kapcsolatnak idén februárban került pont a végére, úgyhogy várható volt, hogy a kikapós szőkeség tavaszra beújít magának egy másik fiút.

Színházban játszik

Ami a karrierjét illeti, a Casanova sztárja mostanában ritkábban filmezik, legutóbb a New Year's Eve című mozit forgatta, legközelebb pedig csak 2012-ben áll újra kamera elé, a Yellow című filmben.

Addig főként színpadon játszik, most épp a londoni Theatre Royal Haymarket háborús időkben játszódó szerelmi drámájában, a Flare Path-ban alakítja a női főszerepet.

- Alig várom, hogy felnőtt nőként tekinthessek magamra. Nagyon élveztem a húszas éveimet minden szépségével és tragédiájával együtt, de mostanra lenyugodtam. Úgy érzem, egy sokkal érettebb és komolyabb évtized előtt állok - nyilatkozta nemrégiben a színésznő, aki decemberben tölti majd be a 30-at.

Sturridge egyébként - aki korábban Carey Mulligannal és Camilla Belle-lel is randizott - főként a britek körében népszerű fiatal színész, bár arcát a szélesebb közönség is ismerheti a Csodálatos Júlia és a Rockhajó című filmekből.

Ezt is szeretjük