Fotók! Úgy berúgott az álompár, hogy a taxiba is alig tudtak beszállni

Jude Law és Sienna Miller együtt vacsoráztak, és sikerült alaposan felönteniük a garatra.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nem könnyű a szupersztárok élete, hiszen elég csak kitenniük a lábukat a lakásból, és máris lesifotósok hada veszi őket körül. Ezzel kellett szembesülnie néhány napja a showbiznisz egyik népszerű álompárjának is, akiket könyörtelenül lekaptak a paparazzók.

Jude Law és Sienna Miller néhány napja a mayfairi C London nevezetű étteremben vacsorázott, az ízletes fogások mellé azonban legurítottak néhány üveg finom bort is, aminek köszönhetően alaposan eláztak.

Nagyon szétcsúsztak

Abban a pillanatban, ahogy elhagyták a sztárok körében felkapott étterem épületét, a lesifotósok lecsaptak rájuk. A sztárpár szemmel láthatóan alig állt a lábán az elfogyasztott nagy mennyiségű alkohol miatt, sikerült is pórul járniuk.

A 37 éves angol színész ugyanis részegen képtelen volt megtalálni a forgatagban rájuk várakozó taxit, és először rossz járműbe szálltak be. Ezek után a sármos szívtipró visszarontott az étterembe, hogy felhívja a vezetőt, mégis merrefelé parkol.

Másodszor is összejöttek

A fennforgást követően végül sikerült felkutatniuk a megfelelő autót, amivel elviharzottak, hogy kettesben folytassák az éjszakát. A szerelmespár ugyanis valamikor 2009 második felében jött össze újra, amire talán ők sem készültek fel.

Minden idők legszexisebb színészei

Nézegess képeket!

Elolvasom

Miller és Law 2003-ban az Alfie című film forgatása során szeretett egymásba, 2004 karácsonyán pedig el is jegyezték egymást. Ígéretesen induló kapcsolatuk ellenére azonban 2006 novemberében szakítottak.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Tavaly ősszel aztán újra összehozta őket a sors, mindketten felléptek ugyanis több színdarabban a New York-i Broadway-n. A beszámolók szerint a karácsonyt is együtt töltötték, és azóta is nagyon boldogok.

Ezt is szeretjük