Nem is jóképű! Ez a pasi hódította meg észrevétlenül a bájos színésznőt

Carey Mulligan fejét néhány hete Marcus Mumford csavarta el.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A legfrissebb hírek szerint Carey Mulligan nem mással szűrte össze a levet, mint a Mumford & Sons nevű folk-rock banda énekesével, Marcus Mumforddal, leplezte le a friss szerelmespárt a Daily Mail.

A 25 éves angol színésznőt a lap értesülései szerint teljesen elbűvölte a 24 éves angol zenész, akinek kedvéért New York-i otthonát is elhagyta, és Angliába utazott, hogy minél több időt tölthessenek együtt.

Dúl a szerelem köztük

Romantikából pedig nincs hiány: a múlt hetet Orkney Islandsen töltötték kettesben, jelenleg pedig Buckinghamshire-ben turbékolnak, de sok időt töltenek Marcus Shepherd’s Bushban található otthonában, árulta el egy közeli barát.

Mumford és Mulligan a múlt hónapban ismerkedett meg a Tennessee államban található Nashville városában: Marcus egy titkos koncertet adott barátja, Mike Harris pincéjében, ahová természetesen meghívta szíve választottját is.

- Carey az első sorban foglalt helyet, és miközben énekelt, Marcus csak őt figyelte, ettől pedig elpirult. Egyértelmű volt, hogy vonzalmuk kölcsönös. Ezt követően vacsorázni mentek, ahol már úgy viselkedtek, mint egy pár - mondta a barát.

Jövő hónapban visszatérnek Amerikába

Hozzátette, hogy az Egy lányról című romantikus filmért Oscar-díjra jelölt színésznő azt reméli, hogy több időt tölthetnek majd együtt, ha kedvese jövő hónapban a tengerentúlra utazik amerikai turnéja miatt.

A 2011-es Golden Globe legdögösebb sztárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

- Egy régimódi vonatot bérelt ki egy turnébusz helyett, és megkérte Carey-t, hogy kísérje el ezen az utazáson. Ezek még kapcsolatuk első napjai, de nagyon úgy fest, hogy élvezik egymás társaságát - folytatta az ismerős.

Carey Mulligan 2009 és 2010 októbere között a Transformers szívtipró sztárjával, Shia LaBeouffel járt, azóta pedig Tom Sturridge-dzsel és Eddie Redmayne-nel hozták hírbe.

Ezt is szeretjük