Húsos bugyibevágását sem szégyelli az öregedő Sharon Stone
Sharon Stone szívesen belátást enged dekoltázsába vagy éppen combjai közé.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A filmtörténet egyik leghíresebb jelenetében bugyi nélkül terpeszt, és úgy tűnik, Sharon Stone több mint 15 év után sem tud szabadulni Catherine Tramell provokatív karakterétől.

Nicsak, mi figyel itt?

Az Elemi ösztön sztárja nyíltan felvállalt szexualitásával mindig is szívesen sokkolta a közvéleményt. A hagyományosan férfifalónak tartott szexbomba gyakran ejt el kétértelmű megjegyzéseket biszexuális voltáról, vagy arról, hogy a számára izgató férfiasságot manapság már csak a nőkben véli felfedezni.

Sharon – aki eddig két férjet és számtalan szeretőt fogyasztott el – öltözködésével is szereti provokálni rajongóit és kritikusait egyaránt, néha azonban elszalad vele a ló.

Bugyi és melltartó nélkül a vörös szőnyegen

Átlátszó blúzok, elképesztően szűk nadrágok, otthon felejtett alsónemű – a Golden Globe-díjas színésznő fittyet hány az idő múlására és előszeretettel választ olyan ruhákat, amiket még egy tökéletes alakú húszéves is csak habozva venne fel. Ízléstelen, gyakran örömlányokat is megszégyenítő öltözékeinek köszönhetően a díva több alkalommal végzett előkelő helyen a legrosszabbul öltözött hírességek listáján. Ez azonban úgy tűnik, cseppet sem zavarja, hiszen ötvenen túl sem változtat provokatív – sőt, néhol kifejezetten pornográf – stílusán.

Rendszeresen jelenik meg például a vörös szőnyegen cicifix nélkül, és nem törődik vele, ha az áttetsző estélyikből kifigyelnek a mellei. Kedvenc viseletei közé tartoznak a nyolcvanas évek diszkósztárjait és a Batman-filmek Macskanőjét idéző, lehetetlenül szűk, lycra overállok, természetesen bugyi nélkül.

A testheztapadó műszálcsodák az Elemi ösztön hírhedt jelenetét idéző plasztikusággal, premier plánban mutatják a színésznő intim testtájait.

Ám míg az 1992-es terpesztés erotikus legendává vát, az öregedő Sharon villantásai inkább a morbid vicc kategóriába tartoznak.

Ezt is szeretjük