Sharon Stone 19 évesen dögös modell volt: fiatalkori fotóját imádják a rajongók

Sharon Stone modellként kereste a kenyerét, mielőtt színésznő lett.

sharon-stone-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A '90-es évek egyik legnagyobb ikonja és szexszimbóluma Sharon Stone volt, aki az 1992-es Elemi ösztönnel vált világhírű sztárrá. Amikor Catherine Tramell karakterébe bújva a mozinézők is megnézhették alakítását, 34 esztendős volt.

Színészi karrierjét a '80-as években kezdte, előtte modellként kereste a kenyerét. A 62 esztendős díva most ebből a korszakából osztott meg egy régi felvételt.

Sharon Stone ilyen dögös volt modellként

Az alábbi képen mindössze 19 éves volt, de már akkor érződött kisugárzásából, hogy mennyire dögös nő valójában. A rajongók nem győzték dicsérni, mennyire szép volt ezen a képen, valaki egy földre szállt angyalként utalt rá, de még a hírességek közül is volt olyan, aki nem bírta ki, hogy ne kommenteljen, Naomi Campbell három szív hangulatjelet küldött Stone-nak. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

We r throwing WAY back here to my modeling days abroad when I was 19.

Sharon Stone (@sharonstone) által megosztott bejegyzés,

Modellkarrierje előtt megnyert egy szépségversenyt tinédzser lányként, Meadville városában ő lett Miss Crawford County, a cím megszerzése után a Miss Pennsylvania döntőjébe is bekerült, ott tanácsolta neki az egyik zsűri, hogy fontolja meg a modellkarriert. 1977-ben elhagyta szülőotthonát, és nagynénjével New Jersey-be költöztek, négy nappal később leszerződtették őt New Yorkban, a Ford Modeling ügynökség modellje lett. Később Milánóban és Párizsban is modellkedett, amíg Európában élt, ráeszmélt, hogy ez nem az ő útja, 22 évesen pályát váltott.

- Összepakoltam a cuccomat, visszaköltöztem New Yorkba, és jelentkeztem statisztának egy Woody Allen-filmbe - olvashatóak a gondolatai a When They Were 22: 100 Famous People at the Turning Point in Their Lives című könyvben, amit Brad Dunn írt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Thanks so much for my happy haircut Adir! @hairbyadir

Sharon Stone (@sharonstone) által megosztott bejegyzés,

Az 1980 szeptemberében megjelent Csillagporos emlékek című film volt az első szerepe, a stáblistán a csinos lány a vonaton névvel illették őt. Az 1981-es Halálos barát című horrormoziban már főszereplőként láthatták vissza a rajongók, ő alakította Lana Marcust. A '80-as években szerepet kapott a Rendőrakadémia negyedik részében, a Kibékíthetetlen ellentétekben, de szériákban is feltűnt. Tom Selleck oldalán bizonyíthatott a Magnumban, illetve A sas felszáll minisorozatban is szerepelt.

Ilyen szép volt a Dallas Ellie-je fiatalon

Képes összeállításunkban megnézheted Barbara Bel Geddes fiatalkori képeit.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük