Sharon Stone combvillantós estélyiben adta át a cannes-i filmfesztivál nagydíját: ennyire dögös volt
Sharon Stone ellopta a showt az ezüst-fehér, felsliccelt ruhájában.

sharon-stone
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Idén 74. alkalommal rendezték meg a világ egyik legnívósabb filmes eseményét, a cannes-i filmfesztivált. Az egy hétig tartó seregszemle 2021-ben több szempontból is különleges volt. A világjárvány miatt a megszokott májusi időponttól eltérően 2021. július 6-tól július 17-ig tartották meg a rendezvény a Cannes-i Kongresszusi és Fesztiválpalotában.

Sharon Stone combvillantós estélyije

Az esemény záróestje is bővelkedett a meglepetésekben. A ceremónia rögtön egy kínos bakival indult, ugyanis az idei elnöki teendőket ellátó afroamerikai rendező, Spike Lee véletlenül előbb közölte, hogy melyik film nyerte az Arany Pálmát. Maga a díjazott alkotás kiléte is sokakat meglepett. Jó páran biztosra vették, hogy Enyedi Ildikó A feleségem története lesz a győztes, ehelyett Julia Ducournau francia rendezőnő Titán című thrillere lett a befutó. A fesztivál nagydíját Sharon Stone adta át, aki lélegzetelállító látványt nyújtott a vörös szőnyegen. A 63 éves filmcsillag irtó dögösre vette a figurát, combvillantós Dolce & Gabbana estélyijében minden tekintetet magára vonzott.

Képes összeállításunkban mutatjuk, mennyire igéző látványt nyújtott Sharon Stone cannes-ban, valamint összegyűjtöttük a legszebb ruhákat a fesztivál utolsó napjáról.

Ezt is szeretjük