Sharon Stone combvillantós estélyiben adta át a cannes-i filmfesztivál nagydíját: ennyire dögös volt

Sharon Stone ellopta a showt az ezüst-fehér, felsliccelt ruhájában.

sharon-stone
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Idén 74. alkalommal rendezték meg a világ egyik legnívósabb filmes eseményét, a cannes-i filmfesztivált. Az egy hétig tartó seregszemle 2021-ben több szempontból is különleges volt. A világjárvány miatt a megszokott májusi időponttól eltérően 2021. július 6-tól július 17-ig tartották meg a rendezvény a Cannes-i Kongresszusi és Fesztiválpalotában.

Sharon Stone combvillantós estélyije

Az esemény záróestje is bővelkedett a meglepetésekben. A ceremónia rögtön egy kínos bakival indult, ugyanis az idei elnöki teendőket ellátó afroamerikai rendező, Spike Lee véletlenül előbb közölte, hogy melyik film nyerte az Arany Pálmát. Maga a díjazott alkotás kiléte is sokakat meglepett. Jó páran biztosra vették, hogy Enyedi Ildikó A feleségem története lesz a győztes, ehelyett Julia Ducournau francia rendezőnő Titán című thrillere lett a befutó. A fesztivál nagydíját Sharon Stone adta át, aki lélegzetelállító látványt nyújtott a vörös szőnyegen. A 63 éves filmcsillag irtó dögösre vette a figurát, combvillantós Dolce & Gabbana estélyijében minden tekintetet magára vonzott.

Képes összeállításunkban mutatjuk, mennyire igéző látványt nyújtott Sharon Stone cannes-ban, valamint összegyűjtöttük a legszebb ruhákat a fesztivál utolsó napjáról.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük