Elképesztő, hogy néz ki a 61 éves Sharon Stone - Friss fotójától elámulsz
A '90-es évek szexszimbóluma még most is tudja, mitől döglik a légy.

sharon-stone-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sharon Stone még az 1992-es Elemi ösztön című filmmel vált világhírűvé, ez az alkotás nemcsak a karrierjén lendített egy nagyot, hanem ő lett Hollywood újdonsült szexszimbóluma. A sztár a film megjelenésekor 34 esztendős volt.

Sharon Stone évtizedeket letagadhatna a korából

Az Elemi ösztön után jobbnál jobb szerepeket kapott, olyan neves filmekben szerepelt, mint például A specialista, a Casino, a Gyorsabb a halálnál vagy a Silver. Ezekben a filmekben is rendre szexi karaktereket formált meg, így a körülötte lévő rajongás csak még erősebb lett.

A színésznő a '90-es évek második felében már inkább a kritikusok által erősen bírált filmekben szerepelt. 43 éves korában, azaz 2001-ben agyvérzést szenvedett, amelybe majdnem bele is halt, erről 2014-ben a Hollywood Reporterben megjelent cikkében írt.

sharon stone axelle bauer-griffin getty
Fotó: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images Hungary

Két évébe tellett, hogy teljesen felépüljön, meg kellett tanulnia beszélnie, járnia és olvasnia, szerencsére mindez sikerült is neki, nem is csoda, hogy a színésznő sokak szemében példaképnek számít. Ő egy igazi erős nő, aki igyekszik mindennel felvenni a harcot.

Sharon Stone idén már a 61. születésnapját ünnepelhette. A szőke sztár évtizedeket letagadhatna a korából, annyira jól néz ki, ám ő büszkén vállalja, hány éves. A 2001-es agyvérzése megváltoztatta az öregedésről alkotott nézőpontját, mára pozitívan gondolkodik az idősödésről, a fő életcélja pedig az, hogy minél több ideig élhessen.

sharon stone axelle bauer-griffin getty 2
Fotó: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images Hungary

A sztár nagyon sokat tesz az egészségéért, heti négy-öt alkalommal sportol, a tánc a legnagyobb szenvedélye, ez pedig a bomba alakján is meglátszik. Egészségesen étkezik, glutént például egyáltalán nem is fogyaszt. Egyáltalán nem iszik alkoholt már évek óta, még egy keveset se.

Ezt is szeretjük