Elcsúfult a plasztikáktól Shannen Doherty
Bár a dögös színésznő váltig tagadja, hogy kés alá feküdt volna, az eltorzult arcáról készült fotók másról árulkodnak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Shannen Doherty mindig is büszkén hangoztatta, hogy tökéletesen elégedett kinézetével, és soha nem vetné alá magát plasztikai műtétnek. 

A 38 éves amerikai színésznő azonban, úgy tűnik, vizet prédikál és bort iszik. Az utóbbi időben róla készült fényképeken ugyanis furcsa változások láthatók régi önmagához képest.

Nincsenek önbizalom-problémái

A Beverly Hills 90210 sztárja nem éppen szerénységéről híres, és ezt el is ismeri. Mint mondta, szülei egész életében arra tanították, legyen büszke arra, ahogy kinéz, valamint arra, amiben különbözik másoktól. Ezért például jellegzetes foghíját sem engedte korrigáltatni.

A színésznő azt is hevesen bizonygatta, semmi pénzért nem feküdne kés alá, kinézetét mindenkinek olyannak kell elfogadnia, amilyen.

14 évvel a népszerű sorozattal aratott sikerei után Shannen 2008-ban néhány epizód erejéig visszatért a széria felújított változatába.

Ekkor pedig – önbizalom ide vagy oda – szembesülnie kellett a ténnyel, hogy negyvenedik éve felé közeledve már nehezen veszi fel a versenyt az új szereplőkkel, akik mind huszonéves csinibabák.

Bár továbbra is tagadja, hogy megműttette volna magát, szemkörnyéke egyértelműen ráncfelvarrásról árulkodik. Shannen szemöldöke természetellenesen sima és ívelt, míg szeme alatt valóságos szarkaláberdő virul, ami a túlságosan szorosra húzott bőr jele.Lehet, hogy mégis jobban tette volna, ha megmarad a természetes kinézetnél?
Ezt is szeretjük