Ő volt az Amerika pite bombázó Nadiája - 46 évesen így néz ki Shannon Elizabeth
A Jay és Néma Bob rebootjának premierén fotózták le a színésznőt.

shannon-elizabeth-amerikai-pite-2019-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A kilencvenes években született generáció az Amerikai pite-filmeken nőtt fel, ez volt a kor szexuális felvilágosító szériája. A karakterek az évek múlásával velünk együtt fejlődtek, az esetlen tinibakikat felváltották olyan felnőtt problémák, mint a munkahelykeresés, a családalapítás és a gyereknevelés, azonban a régi, kedvenc karakterek továbbra is szerethetőek maradtak.

Így néz ki ma Nadia, azaz Shannon Elizabeth

A négyrészes filmsorozat legszebb nője a Jim vágyálmául szolgáló külföldi cserediák, Nadia volt, akit Shannon Elizabeth keltett életre a filmvásznon. Akkoriban igazi szexidolnak számított, még a Playboy és a Maxim magazinban is feltűnt, meglehetősen erotikus fotókon. A világsikert meghozó vígjátékok után azonban nem igazán tudott karriert csinálni Hollywoodban.

Feltűnt ugyan egy-egy nagyobb alkotásban, mint az Igazából szerelem - egy kisebb mellékszerepben -, a Horrorra akadva vagy az Azok a 70-es évek show, azonban 2016 óta nem is láthattuk a filmvásznon: akkor egy B kategóriás vígjátékban, a Swing Awayben tűnt fel. A Jay és Néma Bob visszavágban is szerepet kapott, ő volt a csinos Justice, így a film rebootjában ismét visszahívták.

A film tegnap esti premierén még egy kedves ismerőssel is összefutott: a Pite-filmek főszereplőjével, a Jimet alakító Jason Biggsszel, aki önmagát játssza a filmben. A páros vidáman pózolt egymás mellett, nagyokat nevettek, biztosan a régi szép időkről sztorizgattak. Mindketten sokat változtak az elmúlt évek során, de azért persze még mindig felismerni bennük a régi karaktereiket.

Elizabeth manapság egyébként a jótékonysági munkájának él: ő az Animal Avengers alapítvány megálmodója, és a Farm Sanctuary hivatalos szószólója. Lelkes vegánként az ő nevéhez köthető az a program is, mellyel arra buzdították az állatbarátokat, hogy hálaadáskor ne pulykát egyenek, hanem inkább fogadjanak örökbe egy szegény kis szárnyast erre az alkalomra.

Így néznek ki ma a film szereplői

Ha a többiekre is kíváncsi vagy, nézd végig a galériánkat - meglepő, mennyit változott mindenki az első rész óta!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük