Shannen Doherty négyes stádiumú rákkal küzd: az 50 éves színésznő friss interjúban vallott életéről

Shannen Doherty rákja 2019-ben újult ki.

shannen-doherty-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Shannen Doherty nevét a magyar nézők a Beverly Hills 90210 és a Bűbájos boszorkák című sorozatokból ismerhetik. Az ötvenéves színésznő számára nem volt könnyű az élet az elmúlt években.

2015-ben mellrákot diagnosztizáltak nála, ekkor eltávolították a mellét, illetve kapott kemoterápiát is. Sajnos 2019-ben kiújult a betegsége, amivel azóta is küzd, hétfőn a Good Morning America műsorban adott interjút jelenlegi életéről.

Shannen Doherty az életéről vallott

Még 2020 februárjában árulta el, hogy a negyedik stádiumban van, ami sajnos a legelőrehaladottabb, súlyos betegséget jelöli, jelenlegi állapotáról hétfőn nyilatkozott. Bevallotta, nem akar a haldoklás állapotához asszisztálni, helyette továbbra is küzd, hogy minél hosszabb ideig élhessen.

- Csak működni akarok tovább, hiszen nincsenek olyan dolgaim, amikről le kéne mondanom. Pont ezért küzdök azért, hogy életben maradjak - fogalmazta.

Rengeteget dolgozik, emellett sok időt tölt a családjával és a barátaival.

- Sok ember sajnos nem néz ki túl sokat azokból, akiket négyes stádiumú rákkal diagnosztizáltak. Azt feltételezik, hogy nem tudnak dolgozni vagy teljes kapacitással beleadni apait-anyait a munkába, de ez nem igaz. Nagyon szeretném, ha az emberek abbahagynák ezt a feltételezést, és lehetőséget adnának nekünk, hogy bebizonyítsuk, nincs igazuk - osztotta meg a tapasztalatait.

Csak 2021-ben két filmje készült el, az egyik a List of a Lifetime, a másik a Fortress című film. Utóbbiban Bruce Willis oldalán lesz majd látható.

Szinte nincs nap, hogy ne adna hálát a sorsnak az életéért és a szeretteiért. Reméljük, hogy a színésznő hamarosan jó híreket oszt majd meg az állapotáról.

A Vészhelyzet szereplői így néznek ki most

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festenek napjainkban a Vészhelyzet sztárjai.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük