Selena Gomez felvállalta smink nélküli arcát: ennyire másként fest festékek nélkül

Selena Gomez rajongói csak ámultak a sztár természetes szépségén.

selena-gomez-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Selena Gomez gyönyörű nő, akire a rajongói nem csupán a tehetsége, hanem a pozitív kisugárzása és természetessége miatt is felnéznek.

Az énekesnő előszeretettel oszt meg olyan fényképeket a közösségi oldalain, amelyeken őszintén mutatja be az életét. Az elmúlt időszakban felszaladt rá pár pluszkiló, amely főként a krónikus betegségének, a lupusznak köszönhető. Az őt ért bántásokon felülemelkedve inspirálja továbbra is a rajongóit.

Selena Gomez smink nélkül

Az Instagramjára posztolt képén natúr arcát mutatja, festékek és filterek nélkül pózolva a kamerának. Apróbb bőrhibái is látszódnak, ahogyan az is, hogy nem takarja alapozó az arcát.

„Én” - csupán ennyit írt a posztjához, amelyet hamarosan elleptek a dicsérő szavak.

„Nagyon csodálatos nő vagy Selena, én mindig felnéztem rád. Smink nélkül is gyönyörű az arcod, neked bármi jól áll!”

„Na, pontosan ilyen egy természetes szépség! Maradj mindig ilyen babaarcú, bájos teremtés. Imádlak!” - jegyezte meg egy kommentelő. 

Anne Hathaway smink nélkül

Anne Hathaway természetes szépsége rengeteg rajongóját lenyűgözi, és arra inspirálja, hogy érezzék jól magukat a bőrükben, akár festék nélkül is. A negyvenéves sztár a közösségi oldalán osztotta meg, hogy hogyan fest smink nélkül. Fotójára gyorsan elkezdtek özönleni a dicsérő kommentek.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük