A 40 éves Anne Hathaway smink nélküli szelfije: ekkora a különbség, ha nem visel festéket

Anne Hathaway megmutatta, milyen szép az arca egy gramm festék nélkül.

anne-hathaway
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Anne Hathaway természetes szépsége rengeteg rajongóját lenyűgözi, és arra inspirálja, hogy érezzék jól magukat a bőrükben, akár festék nélkül is.

A negyvenéves sztár a közösségi oldalán osztotta meg, hogy hogyan fest smink nélkül. Fotójára gyorsan elkezdtek özönleni a dicsérő kommentek.

Anne Hathaway smink nélkül

Az Instagramján tette közzé azt a posztját, amelyben egy hófehér felsőben fekszik az ágyán, miközben halvány mosollyal a kamerába néz. A szelfi különlegessége, hogy nem visel egy gramm sminket sem, felvállalva természetes arcát.

profimedia-0752104394
Fotó: Profimedia/Instagram/Anne Hathaway

„Lapozz egyet egy forró meglepetésért!” - írta a képhez, arra utalva, hogy a második képen egy forrón gőzölgő kávét láthatunk, amely az ő bájos arcképével van díszítve.

A kommentelők nagyon örültek annak, hogy smink nélkül is láthatták kedvencüket, akit őszintesége és természetes szépsége miatt csak még jobban a szívükbe zárnak minden egyes alkalommal.

„Olyan szépséges vagy, szerintem te vagy a legcsodásabb és legtermészetesebb színésznő a világon!”

„Milyen jól áll neked, ha nem viselsz sminket! Bárhogyan csodaszép az arcod, igazi bombanő vagy mindig!” - dicsérte egy rajongója. 

Gisele Bündchen smink nélkül

Gisele Bündchen azok közé a világhírű modellek közé tartozik, akiktől mindig mindenkinek leesik az álla. Kifinomult stílusának és különleges szépségének köszönhetően hamar felfigyeltek rá a modellvilágban. A szőkeség az Instagram-oldalán osztott meg egy közös képet édesapjával együtt, amelyen láthatóan nem visel sminket. A kommentelők is odáig voltak ezért a tartalomért, elárasztották a modell fotóját dicsérő szavakkal.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük