Selena Gomez ezzel a jóképű zenésszel randizik: íme az első közös fotó róluk
Selena Gomez újra párra lelt.

GettyImages-1204549367
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Úgy tűnik, Selena Gomez újra szerelmes. Az énekesnőt és színésznőt zenész kollégájával, Drew Taggarttel hozták hírbe, már az egyik randijukon is lefotózták őket.

A harmincéves sztár 2010 és 2018 között se veled, se nélküled párkapcsolatban élt Justin Bieberrel, de 2016 és 2017 között The Weeknddel is együtt volt.

Selena Gomez párja

A Page Six közölte azokat az exkluzív fotókat, amelyeket egy szemtanú készített Gomezről és új kedveséről New Yorkban, a The Gutter nevű bowling centerben. A játék közepette örökítették meg kettejüket.

Egy szemtanú elmondta a lapnak, hogy úgy viselkedtek egymással, akár a tinédzserek, többször is csókolóztak. Bár a lap kereste a két sztár szóvivőjét, de egyikőjük sem nyilatkozott az ügyben.

Us Weekly írta meg legelőször, hogy a két zenész egymásra talált. Nem próbálják titkolni a románcukat például azzal, hogy csak olyan exkluzív helyekre járnak, ahova maximum klubtagokat engednek be. A pár sokat szórakozik együtt, a bowlingozás mellett imádnak moziba járni.

Drew Taggart a The Chainsmokers duó tagja, az elmúlt években olyan slágereket gyártottak, mint a #SELFIE, a Closer vagy a Don't Let Me Down, de olyan nagy nevekkel is dolgoztak együtt, mint a Coldplay, közös slágerük a Someting Just Like This, amit 2017-ben sűrűn játszottak a rádiók.

A 33 éves zenész Gomez előtt Steve Jobs lányával, Eve-vel járt, 2022 nyarán találtak egymásra, de végül hamar véget ért a szerelem.

Selena Gomez így vágott vissza támadóinak

Bár az énekesnő nem olyan csontsovány, mint karrierje elején, de a kövérségtől is nagyon messze áll, a kommentelők ennek ellenére mégis azért bántják, mert már nem olyan nádszálvékony, mint a húszas évei elején.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük