Selena Gomezt ducibb alakja miatt szapulták: így vágott vissza a kritikusainak

Selena Gomezt az alakja miatt kezdték ki a kommentelők.

GettyImages-1246139434
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Selena Gomez még a múlt héten vett részt a 80. alkalommal megrendezett Golden Globe-gálán, az énekesnőt friss fotói láttán többen az alakjára tettek negatív megjegyzéseket.

A harmincéves sztár az Instagramon közvetített élő videójában vágott vissza a kritikusainak, írta meg a Page Six.

Selena Gomez alakja

A People magazin Instagram-oldalán többen megjegyezték róla, hogy úgy néz ki, mintha állapotos lenne, egy tiktoker, Gracie Bee is összegyűjtött néhány testszégyenítő kommentet a Facebookon, majd megmutatta azoknak az embereknek a profilképét, akik ismeretlenül szekálták Gomezt.

@graciebee_ Replying to @momica270 Part 27- People who shouldn’t have access to the internet 🚨‼️✨ 1 million likes is insane! I appreciate everyone so much. Make sure to follow my back up! 👑💥 #greenscreen #pwshatti #trending #rudecomments #smallviolin #fyp #greenscreenvideo #facebookcomments #DoritosTriangleTryout #trendingsong #k18results #boomeractions #2 ♬ Titanic (Trap Remix) - Trap Remix Guys

Bár Selena a negatív vélemények mellett temérdek pozitív és kedves üzenetet is kapott, érthető módon bántotta, hogy a teste miatt kapott támadásokat. Az Instagramon vissza is vágott nekik.

GettyImages-1455610181
Fotó: Monica Schipper / Getty Images Hungary

- Most egy kicsit nagyobb vagyok, mert jól éreztem magam a nyaraláson. Igaz? - mondta, majd odafordult a kilencéves húgához, Gracie-hez.

- De ez bennünket nem érdekel - tette hozzá, majd a kislánnyal nevetésben törtek ki.

Selana Gomez 2013-ban és napjainkban.
Selana Gomez 2013-ban és napjainkban.
Fotó: Getty Images Hungary

Nem ez volt az első eset, hogy a teste miatt kezdte ki az internet népe, de Gomez mindig megvédte magát. 2022 áprilisában egy TikTok-videóban mondta el, az embereknek semmi sem jó, mert egyszer túl vékonynak, máskor túl kövérnek találják, szerinte azonban ő úgy tökéletes, ahogy van.

Még 2014-ben diagnosztizálták nála a lupusbetegséget, ami miatt 2017-ben még egy életmentő veseátültetésen is átesett. Sokat küzdött az elmúlt években egészségügyi problémákkal, emiatt nem csoda, hogy nem azon járt az esze, hogyan maradjon tökéletes, karcsú alakja.

Lana Del Rey alakja

Képes összeállításunkban megnézheted Lana Del Reyt teltebb idomokkal.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük