A népszerű énekesnő így néz ki az összeomlása után - Barátnője posztolta a képet
Selena Gomezt hónapok óta nem láthattuk.

selena-gomez-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Selena Gomez kemény hónapokon van túl, a gyógyíthatatlan autoimmun betegségben szenvedő, 26 éves énekesnőt októberben kórházba szállították alacsony fehérvérsejtszáma miatt, az akkori hírek szerint pánikrohamot is kapott az intézményben, a teljes összeomlását a TMZ információi szerint a romló egészségügyi állapota okozta. Valahol érthető is, hogy nagyon elkeseredetté vált, hiszen 2017-ben már egy veseátültetésen is átesett a lupusza miatt. Az énekesnő az összeomlása után viselkedésterápián vett részt, emellett a közösségi platformokat is mellőzte a lelki felépülése érdekében. Nyilvános eseményeken sem jelent meg, így egyáltalán nem láthattuk őt, mostanáig.

A friss felvételen sokkal egészségesebb és boldogabb

Úgy tűnik, hogy az egykori Disney-sztár kezdi régi önmagát visszanyerni. Legutóbb síelni ment a barátaival. Még közös fotók is készültek, melyeket Bailee Madison posztolt Instagram-oldalára. A felvételen látható, hogy a középen álló Selena Gomezt éppen átkarolják a barátnői. A sztár nagyon vidámnak és sokkal egészségesebbnek tűnik.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

my snow 👼 ‘s ✨✨❤️❤️

Bailee Madison (@baileemadison) által megosztott bejegyzés,

A bulvároldalnak egy, az énekesnőhöz közel álló forrás elmondta, Selena Gomez nagyon boldog, hogy hazatérhetett a családjához. Már a nyáron is érkeztek a hírek, hogy nincs túl jól, sokan azt pletykálták, hogy ennek hátterében csakis volt szerelme, Justin Bieber állhat, akinek pont június és július között kezdett egyre komolyabbá válni a kapcsolata Hailey Baldwinnal. Később össze is házasodtak.

Remélhetőleg Selena Gomez hamarosan újra visszatérhet a munkába is, hiszen rengeteg rajongója szereti a dalait.

Ezt is szeretjük