Demi Lovato így néz ki a túladagolása után - Egy hónapja nem láthattuk

Végre ismét felbukkant a közösségi médiában az egykori tinisztár.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Demi Lovato a 2000-es évek legnagyobb Disney-sztárja volt: feltűnt a Rocktáborban, a Sonny, a sztárjelöltben és a Hercegnő Védelmi Programban is. Tinikora végére azonban rájött, hogy már kicsit sem vonzza a színészkedés, ezért búcsút intett a csatornának, és felnőtt énekesnőként folytatta a karrierjét.

Augusztusban majdnem meghalt

Sajnos, mint oly sokan a felkapott Disney-üdvöskék közül, Demi Lovato is hamar az alkohol és a drogok rabja lett. Számtalanszor megjárta a rehabot, és időről időre le is szokott az addikciót okozó szerekről, azonban mindig visszaesett.

A rajongóival mindig nagyon őszinte volt a küzdelmét illetően, most augusztusban sem titkolta el, hogy túladagolta magát, és majdnem meghalt egy buli után - csoda, hogy az orvosoknak sikerült visszahozniuk őt az életbe.

- Mindig is őszinte voltam a függőségemmel kapcsolatban. Ma megtanultam, hogy a mentális betegség nem olyan dolog, ami idővel megszűnik létezni. Ez olyan dolog, amivel nap mint nap fel kell vennem a harcot. Köszönöm Istennek, hogy életben tartott, a rajongóimnak, hogy támogattak - nagyon hálás vagyok a szeretetetekért - írta akkor az Instagram-oldalán.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sweaty, messy jiu jitsu hair.. 😝💪🏻 #BJJ #bluebelt #nevergiveup 💙🥋

Demi Lovato (@ddlovato) által megosztott bejegyzés,

Azóta csak egyszer posztolt magáról fotót, a választásokkor, hogy jelezze a követőinek, hogy a rehabról kijőve első dolga volt, hogy leadja a voksát - és arra biztat mindenkit, hogy tegye ugyanezt. Ennek már egy hónapja, és azóta nem is láthattuk az énekesnőt, most azonban megosztott egy újabb képet, melyen a dzsúdzsucu óráján látható, izzadtan, kócosan, smink nélkül - de boldogan.

A rajongók nagyon örültek a fotónak, sokat biztatták alatta Demit, hogy legyen erős, és ne adja fel a küzdelmet, hiszen hét éven át sikerült helytállnia, és azáltal, hogy most majdnem meghalt, legyőzheti majd a függőségét.

Ezt is szeretjük