Sebastian Vettel Schumacherről posztolt: megríkatta vele a rajongóit

Sebastian Vettel egy régi képet osztott meg, amelyen ő és Michael Schumacher láthatóak.

schumacher-és-vettel-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sebastian Vettel legutóbbi posztjával meghatotta a Forma-1 rajongóit, a négyszeres világbajnok egy régi felvétellel nosztalgiázott.

Nemcsak egy tinikori fotót, hanem egy frissebb felvételt is megmutatott. Az előbbin Michael Schumacherrel, az utóbbin Schumi fiával, Mickkel látható.

Sebastian Vettel Michael Schumacherről posztolt

Vettel sosem csinált titkot abból, hogy ki is volt tinédzserként az egyik nagy példaképe: egyszerűen rajongott Michael Schumacherért. Még kamasz volt, amikor először találkozott vele, erről a pillanatról osztott meg egy képet. Az alábbi Instagram-posztban láthatod a Mick Schumacherrel való fotóját is. A bejegyzéshez ennyit írt: "Barátság egyik generációról a másikra."

A poszt rengeteg rajongót meghatott:

"Köszönöm! Most sírni fogok az elkövetkezendő négy-öt munkanapban."

"Ez bőven elég ahhoz, hogy megríkass egy felnőtt férfit!"

"Ezt hívják az élet tökéletes körforgásának!"

Az Aston Martin websorozatában emlékezett meg arról, annak idején Schumi milyen tanácsot adott neki.

GettyImages-134708724
Fotó: Dennis Grombkowski / Getty Images Hungary

- Még nagyon fiatalon beszéltem először vele, nem tudom, hogy ezt tanácsnak szánta-e, valami olyasmit mondott, hogy „csak érezd jól magad, szórakozz, élvezd és szeresd, amit csinálsz”. Abban a pillanatban egy kicsit csalódott voltam, mert azt vártam tőle, hogy valami olyat mond, amit hasznosítani is tudnék. Határozottan csak később értettem meg, mire is célzott a tanácsával - emlékezett vissza.

2010 és 2012 között együtt is versenyeztek a Forma-1-ben, érdekesség, hogy miután Schumi 2006-os visszavonulása után visszatért 2010-ben, pont abban az esztendőben lett Vettel életében először világbajnok. Karrierje során sosem tudta a bálványa hétszeres világbajnoki rekordját megdönteni.

Michael Schumacher lánya

Gina le sem tagadhatná édesapját.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük