Szőke szépség Sebastian Vettel felesége - Hanna a középiskolás szerelme
Sebastian Vettel 2019-ben vezette oltár elé Hannát.

sebastian-vettel-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár ritka jelenség, de mégis vannak olyan szerencsés emberek, akik már egészen fiatalon megismerik életük nagy szerelmét, közéjük tartozik a négyszeres Formula-1-es világbajnok pilóta, Sebastian Vettel is. 

Sebastian Vettel bolondul a gyönyörű Hannáért

A német autóversenyző még középiskolás volt, amikor a Heppenheim középiskolában megismerkedett a bájos Hanna Praterrel. Szerelmük kiállta az idő próbáját, hiszen 2005 óta elválaszthatatlanok egymástól. Kapcsolatuk minőségén a Forma-1-es pilóta hirtelen jött népszerűsége sem csorbított. Szerencsére az sem okozott gondot köztük, hogy a sztársportolóért rengeteg nő rajong. Két lányuk született, Emilie 2014-ben, Matilda 2015-ben jött a világra. Hanna csak ritkán mutatkozik szerelme oldalán, mivel nem szeret szerepelni. Bár sok sztársportoló kedvese szereti megmutatni az életét a közösségi oldalon, de Vettel felesége nem tartozik közéjük.

Nem véletlen, hogy még az esküvőjüket is titokban tartották meg, a sajtó sokáig kíváncsian várta, mikor házasodnak össze, végül 2019 nyarán kötötték össze az életüket Németországban, csak a szűk családi kör volt jelen a nagy eseményen, a sok hírességgel ellentétben nem csináltak a ceremóniából címlapsztorit. Svájcban, egy farmon élnek.

Vettel az a típus, aki nem sztárként gondol magára, hanem sportolóként, és bízik abban, hogy a rajongói a teljesítményére kíváncsiak, nem pedig arra, hogyan lövi be a haját, vagy milyen márkájú cipőt hord. Emiatt a magánéletéről sem szokott beszélni, 2018-ban, a Guardiannek adott utoljára olyan interjút, amelyben a hétköznapjairól is szót ejtett.

- Örülök, hogy olyan dolgokat csinálhatok, amelyek mások szemében unalmasnak tűnhetnek, de számomra ezek nem azok. Otthon lazítok, lenyírom a füvet, főzök valamit, bár azt nem csinálom túl jól, de időről időre előfordul. Elviszem a gyerekeket az óvodába, bevásárolok, én is szoktam metrózni és buszozni - vallotta be őszintén.

Kimi Räikkönen felesége nagyon dögös nő

Kimi Räikkönen napjainkban már boldog családapa, gyönyörű felesége, Minttu két szép gyermekkel ajándékozta meg őt, Robin fiuk 2015-ben, Rianna lányuk 2017-ben látta meg a napvilágot.

Ezt is szeretjük