Kimi Räikkönen felesége nagyon dögös - Fotókon a gyönyörű Minttu
Friss fotókon mutatjuk Kimi Räikkönen feleségét, Minttut.

Kimi-Räikkönen-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kimi Räikkönen napjainkban már boldog családapa, gyönyörű felesége, Minttu két szép gyermekkel ajándékozta meg őt, Robin fiuk 2015-ben, Rianna lányuk 2017-ben látta meg a napvilágot. A Forma-1-es pilóta egyszerűen rajong gyönyörű nejéért, akivel nem sokkal első válása után vállalta fel a kapcsolatát.

Ő Raikkönen szép felesége

A házaspár egy közös barátjuk partiján találkozott először, akkoriban Minttu még légiutas-kísérőként és fitneszmodellként dolgozott. A barna szépség sokat hallott a pilóta bulizási szokásairól, ám a megismerkedésük estjén kellemeset csalódott benne, ezt korábban a finn Elle magazinnak vallotta be. Másnap a sportoló küldött neki egy sms-t, hogy menjen át hozzá.

Minttu visszaírt neki, hogy melyik ismerősük lesz még ott, erre a pilóta azt válaszolta, hogy csak kettesben lennének. Azóta is nagy a szerelem közöttük, 2016-ban pedig végleg egybekötötték az életüket. A sztárfeleség mindenben támogatja a férjét, rendszeresen ott van a versenyeken, emellett blogol, és divattervezéssel is foglalkozik. Jelenleg ő a Gugguu gyerekmárka nagykövete.

Képes összeállításunkban megnézheted Kimi Räikkönen gyönyörű feleségét, Minttut.

Ezt is szeretjük