John Lennon és Yoko Ono fia ezt az énekesnőt szereti: a szép Charlotte-tal 16 éve vannak együtt

Sean Lennon 2005-ben egy zenei fesztiválon ismerte meg a lányt, aki akkor még csak 17 éves volt.

sean-lennon-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Beatles legendás alakja, John Lennon 1966-ban ismerkedett meg a japán származású művésszel, Yoko Onóval, akivel egymásba szerettek. Az énekes-zenész ekkor még házas volt, viszonyát mégsem titkolta. 

Első felesége, Cinthya Lennon mindezt nagyon megalázónak érezte, ezért a válásuk igen csúnya volt, sokat vitáztak fiuk, Julian Lennon elhelyezésén. Végül mégis sikerült megegyezniük, így John Lennon elkezdhette közös életét Yokóval.

Sean Lennon szerelme, Charlotte Kemp Muhl

Yoko Ono 1968-ban teherbe esett, ám elvetélt a babával. Egy évvel később, 1969 márciusában házasodtak össze Gibraltáron, a nászútra pedig Amszterdamba utaztak. A házasságuk egy ideig csodásan működött, ám 1973-ra eltávolodtak egymástól. Ekkor Ono tanácsára szünetet tartottak, John Lennon ezalatt viszonyt folytatott egy másik nővel. 

1975-ben újra egymásra találtak Yoko Onóval, aki teherbe esett. Eleinte nem akarta megtartani a babát, ám John Lennon azt mondta, készen áll az apaszerepre. Sean Lennon születése után édesapja szünetet tartott zenei karrierjében. A fiú csupán ötéves volt, amikor 1980 decemberében édesapját meggyilkolták. 

A legendás zenész fia Japánban járt óvodába, majd évekkel később az Egyesült Államokban antropológiából diplomázott. Ezután csak a zenével szeretett volna foglalkozni, 16 évesen már Lenny Kravitz szerzőtársa volt, amikor az All I Ever Wanted című számot írta. 

2005-ben, 29 éves korában egy zenei fesztiválon ismerkedett meg az akkor mindössze 17 éves Charlotte Kemp Muhllal. Eleinte csak közeli barátság volt közöttük. Egy évvel később, 2006-ban szerettek egymásba, azóta elválaszthatatlanok. 2008-ban alapították meg saját zenei társulatukat, a Ghost of a Saber Toth Tigert. 

Nem csoda, hogy Charlotte nagy hatással volt a zenészre, hiszen elképesztően szép, extravagáns, belevaló a stílusa, tehetséges énekesnő, jó író, és több hangszeren is játszik. A nő azonban csaknem egy évig rejtegette tehetségét párja elől, nem hitt magában eléggé. 

- Már egy éve randizgattunk, amikor kiderült, ez volt az egyik legsokkolóbb dolog, ami valaha történt velem. Nem ismertem még senkit, aki rejtegette a tehetségét, főleg nem a zeneit. De ő tényleg rejtegette, titkolta. Azt hiszem, úgy volt vele, hogy mindenki, akit ismerek, zenész, és ő nem akart egy újabb lenni - emlékezett vissza egy interjúban a Boston.com-nak Sean Lennon. 

A páros mindent együtt csinál, nagyon ritka, hogy egy projekt alatt csak egyikük neve szerepel. Sok év után még mindig lángol köztük a szerelem, ezt az Instagramon szokták megmutatni. 

 - Te vagy a legtehetségesebb zenész, a legjobb utánzó, a legfurább történész, a legkedvesebb keresztapa a baráti közösségednek, úgy általában idegesítően jó vagy mindenben. Senki nem nevetett meg úgy, mint te, boldog szülinapot! - írta Charlotte Kemp Muhl 2021-ben Sean Lennon születésnapján. 

 Sean Lennon és élete szerelme még nem vállaltak gyermeket, úgy tudni, össze sem házasodtak. 

Ringo Starr felesége

Ringo Starr, a Beatles dobosa és Maureen Cox a Cavern Clubban ismerkedtek össze, ahol a lány már 15 éves kora óta törzsvendég volt. A klubba csak kemény ütésváltás után lehetett bejutni, mert a rajongók egymást nem kímélve tolakodtak az óriási tömegben. A fodrászként dolgozó Maureen Cox szerelmes volt Ringo Starrba, ezért minden fellépésére elment, és várta az alkalmat, hogy a férfi közeledjen felé.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük