Sean Connery dögös unokája bikiniben pózolt: a 26 éves Natashának gyönyörű az alakja
Natasha Connery úgy pózol, akár egy vérbeli modell.

sean-connery-unoka-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sean Connery biológiailag egy gyermek édesapja volt, Jason fia első házasságából született, ám amikor 1975-ben feleségül vette Micheline Roquebrune-t, rögtön három gyermeket, Olivert, Michát és Stephane-t vett a nevére. Az asszony már anyuka volt, amikor megismerte a James Bond sztárját. Connery sajátjaiként szerette Micheline gyermekeit, és persze a nő később született unokáit is.

Sean Connery unokája, Natasha

Stephane fogadott fia három gyönyörű lány édesapja: Saskia, Natasha és Samara gyerekkorukat a Bahama-szigeteken töltötték. A legidősebb testvér már jegyben jár, míg a két kisebb lány egyelőre nem köteleződött el ennyire komolyan. A 26 éves Natasha Instagram-oldalán nem sokat árul el a magánéletéről, így nem tudni, hogy pontosan mivel foglalkozik, azonban a szüleiről és szeretett nagyapjáról szívesen oszt meg fotókat.

Több alkalommal mutatta meg magát bikiniben, a szőkésbarna szépség irigylésre méltó alakkal rendelkezik, nem mellesleg úgy pózol a fotókon, akár egy vérbeli modell. Képes összeállításunkban megnézheted Sean Connery unokáját, Natashát.

Ezt is szeretjük