Sean Connery és ritkán látott felesége – Már 44 éve házasok

Sean Connery és Micheline Roquebrune 1975-ben kötötték össze az életüket.

sean-connery-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sean Connery kétszer házasodott meg életében, 1962-ben Diane Cilento színésznőt vette el, később viszont ez a kapcsolata tönkrement, 11 év után el is váltak egymástól. A '70-es években viszont megismerkedett Micheline Roquebrune francia festőművésszel, aki fenekestül felforgatta az életét. A színészlegenda 1975-ben feleségül is vette őt.

Ő Sean Connery élete szerelme

A sztárpár Marokkóban, egy golfversenyen ismerkedett meg - nyilatkozták korábban a The Sun lapnak. Mind a kettőjük rajong ezért a sportért, így már az elején felfedezték az első közös tulajdonságukat. A kapcsolatuk hajnalán annyira erős volt köztük a vonzalom, hogy még az sem számított, hogy eleinte nem beszéltek ugyanazon a nyelven. Míg a világsztár angolul, addig Micheline franciául és spanyolul kommunikált csak akkoriban, emellett még az arab nyelvet is megértette.

- Ó, hát nem volt problémánk a kommunikációval, ott volt nekünk a testbeszéd - viccelődött a lapnak Micheline.

sean-connery-felesége
Fotó: Donadson Collection/Getty Images, Dimitrios Kambouris/Getty Images

A színész a mai napig fülig szerelmes kedvesébe, akiről mindig csak szeretettel tud mesélni.

- Micheline egy csodálatos nő, ő életem nagy szerelme - mesélte.

A sztárpárnak nem született közös gyermeke, de az előző kapcsolataikból mind a kettőjüknek születtek gyermekeik. Míg Micheline-nek három, addig Sean Connerynek egy gyereke született, Jason 1963-ban látta meg a napvilágot. A több mint négy évtizede tartó szerelmük egyik titka az, hogy nagyon hasonló az ízlésük, és az érdeklődési körük is megegyezik.

Ezt is szeretjük