Mégiscsak lesz esküvő! Váratlanul kibékült párjával a népszerű énekesnő
Sarah Harding és Tom Crane újra együtt vannak a The Sun szerint.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A szív dolgaiban sokszor elég nehéz kiigazodni, éppen ezért még a sztárokkal is gyakran előfordul, hogy megbánnak egy-egy szakítást.

Mi is beszámoltunk róla szeptemberben, amikor kiderült, hogy több mint három éve tartó párkapcsolatot követően - és mindössze kilenc hónappal az eljegyzésük után - váratlanul szakított Sarah Harding és Tom Crane.

Nem szakították meg a kapcsolatot

A legfrissebb hírek szerint azonban mégis elképzelhető, hogy korábbi terveiknek megfelelően jövőre oltár elé állnak majd, a The Sun ugyanis tudni véli, hogy a jegyespár kibékült a közelmúltban.

A bulvárlap értesülései szerint két hónappal ezelőtti különválásukat követően - amit egy óriási veszekedés előzött meg - nem szakították meg egymással a kapcsolatot.

Sőt, mi több, mintegy párkapcsolati terápiaként rendszeresen beszélgettek arról, hogy mik voltak a problémák kettőjük között, és a lemezlovas akkor is mindenben támogatta párját, amikor az elvonóra ment.

Depressziós lett és alkoholfüggő

Sarah Harding októberben került egy rehabilitációs klinikára depresszió és alkoholfüggőség miatt, Tom Crane pedig mindent megtett barátnője gyógyulása érdekében.

- Tom odarepült az elvonóra, hogy átsegítse Sarah-t a nehézségeken. Felelősnek érezte magát ugyanis abban, hogy exbarátnője ott kötött ki. Azóta egészséges életmódot folytatnak, és igyekeznek újra felfedezni, hogy miért is olyan fontosak egymás számára - nyilatkozta egy bennfentes.

Egy másik informátor hozzátette: mindketten hisznek abban, hogy ha ezen az időszakon túljutnak, akkor kapcsolatuk erősebb lesz, mint valaha, de békülésük fejében szankciókat is bevezettek - nem járnak már el például partizni.

Tom Crane 2011 szilveszterén jegyezte a Girls Aloud egykori énekesnőjét, esküvőjükre pedig, ha minden jól alakul, jövőre kerülhet sor.

Ezt is szeretjük