Esküvő lefújva! 3 év után váratlanul szakított az ismert sztárpár

Sarah Harding és Tom Crane kilenc hónapja jegyezték el egymást, és már az esküvőt tervezgették.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Több mint három éve tartó párkapcsolat és mindössze kilenc hónappal az eljegyzésük után váratlanul szakított Sarah Harding és Tom Crane, adta hírül a The Sun.

A 29 éves angol énekesnő a bulvárlap szerint múlt héten csak azért utazott Ibizára - ahol lemezlovas kedvese egész nyáron dolgozott -, hogy megpróbálja megmenteni kapcsolatukat, de végül a szakítás mellett döntöttek.

Lefújták az esküvőt

- Sarah és Tom egy nagy szakításon van túl, le is fújták az esküvőt. Mindig is rapszodikus volt a viszonyuk, de ezúttal minden sokkal rosszabb volt - nyilatkozta a bulvárlapnak egy bennfentes.

A Girls Aloud egykori énekesnője 2007 júniusában került közelebbi kapcsolatba az ismert DJ-vel, röviddel azután, hogy szakított Joe Mott újságíróval - viszonyuk azonban sosem volt valami kiegyensúlyozott és harmonikus.

Habár több alkalommal is mosolyszünetet tartottak, 2008 júniusában pedig egy hétre szakítottak is, 2011 szilveszterén mégis eljegyezték egymást a maldív-szigeteki vakációjuk során.

Eljegyzési bulit is tartottak

Akkor úgy tűnt, hogy sikerült megoldaniuk problémáikat, márciusban pedig egy eljegyzési bulit tartottak a Brompton Clubban, ahol velük ünnepeltek családtagjaik és barátaik.

A sztárvilág leghíresebb szerelmespárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

Egyre gyanúsabbá vált viszont, hogy régóta tervezett esküvőjük időpontját az elmúlt hónapok során mindig elhalasztották - a ceremóniára pedig most már biztosan nem kerül sor.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A beszámolók szerint Sarah Hardingot egyébként nagyon megviselte a párkapcsolati válság, augusztusban például teljesen kiborult a színfalak mögött, mielőtt Chris Moyles Quiz című műsorában megjelent.

Ezt is szeretjük