Sarah Jessica Parker tinikori fotói: ekkor még barna volt a haja
Ilyen bájos volt 17 éves kamaszként a Szex és New York sztárja, Sarah Jessica Parker.

sjp-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sarah Jessica Parker mindössze hároméves volt, amikor a szülei elváltak. Összesen hét testvére van, három édestestvére és négy féltestvére anyukája második házasságából. 

Gyermekkorában a hatalmas család sokat nélkülözött, néha karácsonyi ajándékokra sem futotta. Ennek ellenére a színésznő édesanyja igyekezett a legjobb neveltetést biztosítani nekik, így már egészen fiatalon énekelni és táncolni tanulhatott. 

Sarah Jessica Parker tiniként

Már nagyon fiatalon tehetségesnek bizonyult, így gyermekként beválogatták egy a Broadwayn futó produkcióba. Innentől kezdve gyerekszínészként dolgozott. 

17 éves kamasz lányként az a megtiszteltetés érte, hogy megkapta a Square Pegs című szitkom főszerepét, ő alakíthatta az okos, de kissé visszahúzódó Patty Greene-t. A történet szerint az önmagát kívülállónak érző kamasz lányt a legjobb barátnője epizódról epizódra olyan helyzetekbe rángatja bele, amiktől azt reméli, népszerűbbé válnak diáktársaik között. 

A Szex és New York szőke, dögös sztárja ekkoriban még bájos kamasz lány volt, aki hatalmas barna hajjal, ártatlan szemekkel pislogott a kamerákba. 

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen volt aranyos tinilányként Sarah Jessica Parker, a hollywoodi díva! 

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: Getty Images/Jamie McCarthy

Ezt is szeretjük