Sarah Jessica Parker tinikori fotói: ekkor még barna volt a haja

Ilyen bájos volt 17 éves kamaszként a Szex és New York sztárja, Sarah Jessica Parker.

Sarah Jessica Parker tiniként
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sarah Jessica Parker mindössze hároméves volt, amikor a szülei elváltak. Összesen hét testvére van, három édestestvére és négy féltestvére anyukája második házasságából. 

Gyermekkorában a hatalmas család sokat nélkülözött, néha karácsonyi ajándékokra sem futotta. Ennek ellenére a színésznő édesanyja igyekezett a legjobb neveltetést biztosítani nekik, így már egészen fiatalon énekelni és táncolni tanulhatott. 

Sarah Jessica Parker tiniként

Már nagyon fiatalon tehetségesnek bizonyult, így gyermekként beválogatták egy a Broadwayn futó produkcióba. Innentől kezdve gyerekszínészként dolgozott. 

17 éves kamasz lányként az a megtiszteltetés érte, hogy megkapta a Square Pegs című szitkom főszerepét, ő alakíthatta az okos, de kissé visszahúzódó Patty Greene-t. A történet szerint az önmagát kívülállónak érző kamasz lányt a legjobb barátnője epizódról epizódra olyan helyzetekbe rángatja bele, amiktől azt reméli, népszerűbbé válnak diáktársaik között. 

A Szex és New York szőke, dögös sztárja ekkoriban még bájos kamasz lány volt, aki hatalmas barna hajjal, ártatlan szemekkel pislogott a kamerákba. 

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen volt aranyos tinilányként Sarah Jessica Parker, a hollywoodi díva! 

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó: Getty Images/Jamie McCarthy

Ezt is szeretjük