A finn miniszterelnöknő hollywoodi dívaként ragyogott csillogó ruhájában: Sanna Marin férjével gálázott
Sanna Marin nagy sikert aratott estélyi ruhájával.

sanna-marin-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sanna Marin, Finnország gyönyörű miniszterelnöknője ellopta a show-t az Emma Gaala nevű rendezvényen, ami a hazája legnagyobb zenei díjátadó rendezvénye, amit 1983 óta rendeznek meg minden évben.

A finn sztárvilág krémje a vörös szőnyegre lépett, azonban az igazi meglepetés az volt, hogy az ország vezetője és férje, Markus Räikkönen is ott voltak.

Sanna Marin estélyije

Sanna Marin az Instagram-oldalára rakott ki néhány képet a gáláról, az első fotón férjével látható, míg a másodikon kedvenc bandájával, a Blind Channel zenekarral szerepel. A csapat 2021-ben Finnországot képviselte az Eurovíziós Dalfesztiválon.

A politikusnőt a legtöbb alkalommal kosztümben láthatjuk, azonban a gála alkalmából egy arany színű, csillogó felsőt és hozzá egy selyemből készült, földig érő szoknyát viselt. A szettjét a követői is véleményezték az Instagramon: "Úgy festett, akár egy hollywoodi sztár, nem pedig egy miniszterelnök!" "Drága Sanna, briliánsan nézett ki!" "Imádom ezeket a színeket!" - fogalmazták.

A szettjét a Katri Niskanen divatházból szerezte be, általában a hazája tervezőinek kreációit viseli különleges eseményekkor, ezzel is a helybéli művészek munkásságát akarja támogatni. A szettjét egy aranyszínű clutch táskával és egy hozzá árnyalatban passzoló magas sarkúval dobta fel.

sanna
Fotó: Instagram/Nasima Razmyar/MTV Viihde

Az Ilta-Sanomat lap megszavaztatta az olvasóival, hogy ki volt a gála legszebbje, több mint 18 ezer szavaz érkezett, és végül Sanna Marin lett a győztes. A szavazatok 17 százalékát zsebelte be.

Brigitte Macron gyerekei

Képes összeállításunkban megnézheted Brigitte Macron gyerekeit.

Ezt is szeretjük