Ő Sandra Bullock húga: Gesine híres cukrászként dolgozik
Íme Sandra Bullock ritkán látott testvére.

sandra-bullock
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vannak olyan sztárok, akiknek filmjeit ugyan kívülről fújjuk, szeretteikről vajmi keveset tudunk. Sokan például nem is sejtik, hogy Sandra Bullock családjában nem ő az egyetlen, aki sokra vitte, húga nevét is jó páran ismerik a tengerentúlon.

Az ötvenéves Gesine épp olyan sikeresnek számít a szakmájában, mint nővére az álomgyárban, ám ő egy egészen más hivatást választott magának, cukrászként dolgozik.

Sandra Bullock húga, Gesine

Annak ellenére, hogy mindig is imádott a konyhában sertepertélni, eredetileg nem is gondolta volna, hogy a gasztronómia területén fog dolgozni, hiszen sokáig ügyvédnek készült.

baked in vermont
Fotó: Dia Dipasupil / Getty Images Hungary

A gimnázium után el is kezdte tanulmányait a Virginia Egyetem jogi szakán, majd Los Angelesbe költözött, és a Southwestern Law School diákjaként menetelt tovább a diploma megszerzése felé vezető úton, hogy 1997-re megkezdhesse praxisát védőügyvédként.

Ezzel párhuzamosan megalapította saját, Fortis Films nevezetű produkciós irodáját, amelynek irányítását később nővérére ruházta át. Végül a cég hivatalos ügyvédje lett, és olyan produkciók létrejöttét segítette, mint a Beépített szépség első és második része vagy az Átkozott boszorkák.

gesine és sandra bullock
Fotó: Steve Granitz / Getty Images Hungary

Bár szerencsésnek érezte magát, hogy testvérével dolgozhatott, a hollywoodi élet a legkevésbé sem volt ínyére, úgy érezte, kilóg abból a közegből.

- Azt hiszem, abban a pillanatban, ahogy betettem a lábam Hollywoodba, éreztem, hogy nem erre az életre vágyom. Habár sokáig próbáltam beilleszkedni, amit megkönnyített, hogy a nővéremmel dolgoztam, végül pont a személye nehezítette meg azt, hogy eljöjjek onnan - mesélte 2010-ben az NPR magazinnak.

A 2004-es év hozta meg számára a fordulópontot. Maga mögött hagyta Los Angelest, és beiratkozott egy főzőtanfolyamra, hogy később megnyithassa pékségét. Mára igazi cukrászsztárrá nőtte ki magát: immár saját műsora van a Food Network csatornán. A Baked in Vermont eddig összesen három évadot élt meg.

Sandra Bullock gyerekei

A színésznő csak ritkán mutatja meg lurkóit, ám legújabb projektje forgatási helyszínére Louis és Laila is csatlakozott, erről pedig lesifotók is készültek. A gyerekek nőnek, mint a gomba, ezt pedig a róluk készült friss felvételek is bizonyítják.

Ezt is szeretjük