Ő Sandra Bullock ritkán látott fia - Louis nagyon vagány kissrác
Louis Bullockot csak ritkán kapják lencsevégre a fotósok.

sandra-bullock-fia-louis-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sandra Bullock hosszú éveket át próbálkozott, azonban nem sikerült teherbe esnie, annak ellenére, hogy orvosról orvosra járt, de sem a termékenységet fokozó gyógyszerekkel, sem a mesterséges megtermékenyítéssel nem járt sikerrel. Ekkor döntött az adoptálás mellett, és örökbe fogadott egy kislányt, Lailát és egy kisfiút, Louist.

Ilyen vagány Sandra Bullock kisfia

Sandra Bullock egyedülálló anyaként fogadta örökbe a gyerkőcöket: Louis most 9 éves, hugicája pedig 7 esztendős, és nem is lehetnének boldogabbak. Főként, hogy a szerelem is rátalált 2015-ben a fotográfus, Bryan Randall oldalán, akit gyermeke szülinapi zsúrjára bérelt fel, mint fényképészt, a munkából azonban randi lett.

Most igazi mozaikcsaládot alkotnak Bryan lányával, Skylarrel, aki nagyon jól kijön a Bullock csemetékkel - szinte testvérekként szeretik egymást. Az 55 éves színésznő korábban a People magazinnak nyilatkozott arról, hogy mennyire teljessé tette az életét az anyaság.

- Örömmel mondhatom, hogy a legjobb időben lettem édesanya, és a legjobb gyerkőcöket kaptam a sorstól. Miután megkaptam Louist, tudtam, hogy még egy kisgyerekkel lesz teljes a mi kis családunk. A kisfiam teljes mellszélességgel támogatta a döntésemet. Aztán megérkezett Laila, és azóta rózsaszín játékok és csillámpor is került a Batmanek és a legók mellé. A családom színes, összetett, dilis, szerető és megértő - pont olyan, mint amilyennek egy igazi családnak lennie kell - nyilatkozta a lapnak.

Lánya is ilyen bájos

Disneylandben bohóckodott a család - nézd meg, milyen édes fotók készültek róluk!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük