Sandra Bullock lánya egyre szebb lesz - Ritka fotókon a bájos Laila

Tündéri fotók készültek a színésznőről és csemetéiről.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sandra Bullock élete végre teljes lett, amikor az egyik legnagyobb álma teljesült: 2010-ben hivatalosan is édesanya lett, amikor örökbe fogadta kisfiát, Louist, majd 2015-ben egy kislányt is magához vett, a tündéri kis Lailát.

Ilyen cukik Sandra Bullock gyerekei

A színésznő viszonylag ritkán jelenik meg a nyilvánosság előtt a gyerkőceivel, így a rajongók alig láthatták a testvérpárt, pedig Louis már 8, Laila pedig 6 éves. Sandra imádja az adoptált gyerekeit, a People magazinnak ezt nyilatkozta róluk:

- Örömmel mondhatom, hogy a legjobb időben lettem édesanya, és a legjobb gyerkőcöket kaptam a sorstól. Miután megkaptam Louist, tudtam, hogy még egy kisgyerekkel lesz teljes a mi kis családunk. A kisfiam teljes mellszélességgel támogatta a döntésemet. Aztán megérkezett Laila, és azóta rózsaszín játékok és csillámpor is került a Batmanek és a legók mellé. A családom színes, összetett, dilis, szerető és megértő - pont olyan, mint amilyennek egy igazi családnak lennie kell - nyilatkozta a lapnak.

Képes összeállításunkban megnézheted a legutóbbi fotóikat, amik Disneylandben készültek róluk!

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük