Emlékszel a Taxi-filmek főszereplőjére? 57 évesen rá sem ismerni
Friss fotókon a Taxi sztárja, Samy Naceri.

samy-naceri-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Taxi című, 1998-as francia film hatalmas népszerűségnek örvend a mai napig, összesen öt részt forgattak le belőle, az eredeti stáb azonban csak az első négy részben szerepel. A vicces akcióvígjátékokban Samy Naceri játszotta az egyik főszereplőt, Daniel Morales-t. A sztár az első mozi megjelenésekor 37 esztendős volt.

Így néz ki most Samy Naceri

A színész karrierje még a '80-as évek végén kezdődött, de a nagy áttörést a Taxi-filmek hozták meg neki. Összesen négy alkalommal bújt a pizzafutárból lett taxisofőr bőrébe, így egy életre összeforrt a színész neve Daniel Morales-ével. A sztár 2018 júliusában ünnepelte 57. születésnapját, nagyon sokat változott az elmúlt években, hirtelen rá sem ismertünk.

samy-naceri-getty
Fotó: Sergei Savostyanov/Getty Images

A színész nevétől több alkalommal is hangos volt a sajtó, ugyanis számtalan botrányba keveredett, 2003-ban összetört egy másik kocsit az autójával, melynek egyik utasát bántalmazta is. Emiatt nyolc hónapra felfüggesztett börtönbüntetést kapott, három évre bevonták a jogosítványát, emellett ötezer eurós bírságot is be kellett fizetnie. Legutóbbi botránya 2018 augusztusában történt, akkor egy moszkvai karaokeklubban keveredett verekedésbe, meg is kellett műteni.  

samy-naceri-getty2
Fotó: Sergei Savostyanov/Getty Images

Még napjainkban is aktívan színészkedik, 2019 januárjában mutatták be Franciaországban a Resurrection című filmet, melynek ő a főszereplője.

Ezt is szeretjük