Ő Samantha Fox 76 éves édesanyja: Carole-tól örökölte szépségét az énekesnő
Samantha Fox édesanyjáról, Carole-ról sűrűn posztol az Instagram-oldalára.

samantha-fox-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Samantha Fox, a '80-as évek egyik népszerű énekesnője szívesen posztol édesanyjáról az Instagram-oldalára.

Szavaiból egyértelműen érződik, mennyire tiszteli és imádja azt a nőt, aki életet adott neki. Nemcsak mostani, hanem régi képeket is megosztott kettejükről idén tavasszal, a régi felvételeket elnézve egyértelműen kijelenthetjük, hogy Samantha Fox édesanyjára ütött.

Samantha Fox anyja, Carole

Samantha a szülei legidősebb gyermeke, 1966. április 15-én látta meg a napvilágot London keleti részén. Az alábbi felvétel 1967-ben készült kettejükről, az énekesnő csupán egyéves, míg Carole 21 esztendős. A rajongók is kiszúrták a köztük lévő hasonlóságot, egy követő így fogalmazott: "Annyira hasonlítasz anyukádra, egyértelműen tőle örökölted a szépséged!"

A Guardian cikkéből kiderült, hogy Fox édesanyjának köszönheti, hogy beindult a modellkarrierje. Samantha csupán 16 éves volt, amikor Carole benevezte őt a Sunday People's Face and Shape of 1983 nevű szépségversenyre. Végül a húszezer résztvevő közül a második helyezést érte el. A dobogós helynek köszönhetően bekerült a The Sun című lapba, amelynek a harmadik oldalán jelentek meg róla dögös képek, ezzel az egyik legnépszerűbb modellé vált. Angliában a '80-as években Diana hercegnő és Margaret Thatcher mellett Foxot fotózták a legtöbbször.

Érdekesség, hogy Carole is modellkarrierre vágyott, ám nem volt elég pénze rá, hogy szép ruhákat vegyen, és portfóliót csináltasson magának, így részben a lánya valósította meg az álmait.

Samanthának nagyon szoros a kapcsolata az édesanyjával, sajnos az apjával, aki 2000-ben elhunyt, nem volt túl rózsás a viszonya. A férfi volt eleinte a menedzsere, mindenben kontrollálta Foxot, hajlamos volt a kicsapongó életvitelre és az erőszakra, sajnos 1991-ben megtörtént a baj. Samanthát megütötte, ezután megromlott a viszonyuk, majd ki is rúgta a saját apját, ám a férfi elsikkasztotta az összes megkeresett pénzét, ráadásul három évig adót sem fizetett. Fox ekkor beperelte az apját.

Ebben a nehéz időszakban édesanyja tartotta benne a lelket.

Samantha a közösségi oldalán mindig nagyon szépeket ír Carole-ról, Angliában március végén ünnepelték anyák napját, akkor így fogalmazott róla: "Boldog anyák napját a világ legszebb anyukájának. Nagyon szeretlek téged. Te vagy az én sziklám, az inspirációm, és te vagy az egyetlen nő, akire felnézek" - fogalmazta.

Sabrina Salerno fehérneműs fotói

Képes összeállításunkban dögös, fehérneműs képeken láthatod, milyen hibátlan alakkal rendelkezik a ’80-as évek egykori idolja, Sabrina Salerno.

Ezt is szeretjük