Salma Hayek dekoltázsa bordó estélyiben vonzotta a tekinteteket: igazi dívaként lépett a vörös szőnyegre

Salma Hayek szexi, bordó estélyiben érte el, hogy mindenki rá figyeljen a vörös szőnyegen. Nagyon nőies a stílusa.

Salma Hayek stílusa
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Salma Hayek elképesztően dögös megjelenéssel vonult be november 16-án a Londoni Mandarin Oriental Hyde Parkban megrendezett GQ magazin gálára, ahol megválasztották az év férfiját.

Az Örökkévalók film színésznője egy bordó estélyit viselt, amely Vivienne Westwood legújabb kollekciójának egyik darabja. 

Salma Hayek dekoltázsa bordó estélyiben

People magazin szúrta ki, hogy a kreáció egy szatén krepp anyagból készült, felül pedig egy mélyen dekoltált fűző tette még szexibbé. A sztár megjelenését végzetesen ellenálhatatlanná tette a míder közepén helyet kapó masni, amely egyenesen a dekoltázsára irányította a figyelmet.

Az 56 éves sztár egy rózsaszín drágakövekkel díszített, virág formájú fülbevalót párosított a ruhához. Hosszú haja középen volt elválasztva, fekete füstös sminkje igéző hatást keltett.

Az elmúlt időszakban nem ez volt az egyetlen estélyije, amire mi is felkaptuk a fejünket. Képes összeállításunkban megnézheted a színésznő eddigi legszebb estélyi ruháit. Te melyiket vennéd fel közülük?

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-fotó: Getty Images

Ezt is szeretjük