Salma Hayek tajtékzott dühében: sikamlós üzenetet talált férje telefonjában
A színésznőt majd szétvetette az indulat, amikor meglátta a sokat sejtető sorokat.

SalmaHayek
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Salma Hayek 14 éve boldog üzletember férjével, François-Henri Pinault-val. Mint minden házasságban, náluk is akadnak nézeteltérések, de ezeken könnyedén átlendülnek, a viharos szó a legkevésbé sem jellemző kapcsolatukra. Egyetlen dolog tud vitát szítani köztük, ha felüti a fejét a zöld szemű szörny, vagyis a féltékenység.

Az 53 éves színésznő bevallottan heves vérmérsékletű, és a legkevésbé sem szereti, ha más nők legyeskednek párja körül. Így nem meglepő, hogy tajtékzott dühében, amikor egy sikamlós üzenetre bukkant a mobiljában.

Salma Hayek azt hitte, megcsalják

A készülék ott hevert mellette, amikor hirtelen a kijelzőn megjelent két sokat sejtető mondat: „Itt Elena, szeretnéd bizonyítani az angolod? Együtt gyakorolhatunk, várlak” - emlékezett vissza a The Tonight Show vendégekén.

salma hayek
Fotó: Getty Images Hungary

A mexikói születésű sztárban egyből felment a pumpa, tudni akarta, ki ez a titokzatos hölgy, és mit akar a párjától. Bár szétvetette az indulat, megfogadta, nem szól az SMS-ről, úgy tesz, mintha semmi nem történt volna, hiszen bízik a hitvesében.

Pár órával később szertefoszlott az önmagának tett ígérete. A vacsoraasztalnál kibújt a szög a zsákból, kiabálva szegezte a gyanútlan férfinak a kérdést, hogy ki az az Elena. Azonban a reakciója teljesen meglepte, ugyanis védekezés helyett, szerelme hangos nevetésben tört ki. 

salma hayek férje
Fotó: Getty Images Hungary

Elmagyarázta feleségének, hogy ez egy telefonos applikáció neve, ami automatikus üzenetet küld neki. Francia akcentusán akart javítani az alkalmazás segítségével, mivel a színésznő és lányuk sokszor szóltak be neki helytelen angoltudása miatt.

Sztárok, akik civilekbe szerettek bele

A szerelem nem ismer határokat, van, hogy két teljesen ellentétes életmódú ember között lobban fel. A sztárok sem kizárólag a show-bizniszben dolgozók közül választanak párt, vannak olyan hírességek, akik életüket teljesen civil szakmát űző emberekkel kötötték össze.

Ezt is szeretjük