Salma Hayek összeöltözött 15 éves lányával az Oscar-gálán: Valentina csodaszép volt pirosban

Salma Hayek és 15 éves lánya csak úgy ragyogtak az Oscar-gálán.

salma-hayek-coverkep
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hétfő hajnalban 95. alkalommal is megrendezésre került az Oscar-gála, amely rengeteg csodás ruhát és elegáns megjelenést tartogatott a rajongók számára.

Az 56 éves Salma Hayek és 15 éves lánya, Valentina lenyűgöző duót alkottak a vörös szőnyegen, képtelenség volt nem rájuk figyelni ezen a jeles napon.

Salma Hayek lányával az Oscar-gálán

Anya és lánya mindketten tüzes Gucci ruhákban tündököltek. A színésznő egy csillogó, flitterekkel díszített narancssárga estélyit viselt, amely kiemelte a dekoltázsát. Lánya tüllös anyagú, vörös ruhában nyűgözött le mindenkit, amelyben úgy festett, akár egy született Disney-hercegnő.

-salma-hayek-lanyaval
Fotó: Getty Images Hungary/Kevin Mazur

Ezt követően a Vanity Fair partiján is részt vettek, amelyen ismét lélegzetelállító formájukat hozták. Ami Valentinát illeti, ő egy halvány rózsaszínű kreációt választott, amelynek az alját telt fodrok tették még különlegesebbé.

salma-hayek-lanyaval
Fotó: Getty Images Hungary/Jon Kopaloff

Édesanyja egy ezüstszínű, elegáns estélyiben karolta át lányát, miközben büszkén pózoltak a kameráknak. Mindketten hullámos, érzéki frizurával és kifinomult sminkkel hódították meg a vörös szőnyeget.

Nézd meg a tavalyi Oscar-ruhákat is!

Képeken végignézheted, hogy a tavalyi évben mely sztárok viselték a legszebb darabokat az Oscar-gálán.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük