Salma Hayek ennél kínosabb helyzetbe nem is kerülhetett volna jóképű kollégájával: balul sült el a jelenetük

Salma Hayek a forgatáson került ciki helyzetbe, Channing Tatum is nagyon meglepődött.

salma-hayek-channing-tatum-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Salma Hayek és Channing Tatum a 2023 februárjában debütáló Magic Mike utolsó tánca című film forgatásán kerültek furcsa helyzetbe, amelyet a színésznő nagyon rosszul élt meg.

Az egyik szenvedélyes öltáncjelenet balul sült el, Salma Hayek pedig kis híján megsérült.

Salma Hayek és Channing Tatum öltáncjelenete

A Magic Mike című film rengeteg hölgy néző szívébe lopta be magát, a benne szereplő sármos Channing Tatum nemcsak jól nézett ki, de hatásos alakítása sokakat magával is ragadott. Az első rész 2012-ben jelent meg, nagy sikerének köszönhetően 2015-ben újabb rész, a Magic Mike XXL követte, 2023 februárjában pedig hazánkban is megjelenik az utolsó rész, a Magic Mike utolsó tánca.

salma-hayek-channing
Fotó: Profimedia

Az egyik öltáncos mutatványban az unatkozó milliomosnőt alakító Hayek ciki helyzetbe került, amelyet a Variety szúrt ki.  A színésznő a jelenet próbája alatt fejjel lefelé fordult, azonban hirtelen elveszítette az egyensúlyát.

- Éppen fejjel lefelé voltam, és a lábaimnak valahol máshol kellett volna lenniük. De az az igazság, hogy fejjel lefelé az ember elveszíti az egyensúlyérzékét, így nem azt tettem, amit eredetileg kellett volna. Ennek az egésznek pedig az lett a következménye a próba alatt, hogy majdnem beütöttem a fejemet is.

A cikk az ajánló után folytatódik

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A színésznő nagyon megijedt, miközben kollégája a nadrágjánál fogva tartotta őt. A ciki pillanatot az okozta, hogy Hayek nem emlékezett rá, van-e rajta fehérnemű. Ettől még inkább zavarba jött, és képtelen volt megmozdulni.

- Channing tartott a nadrágomon keresztül, de nagyon aggódtam, mert a nadrágom csúszott már le rólam, és nem emlékeztem, hogy volt-e fehérnemű rajtam, vagy sem. Tehát ahelyett, hogy a kezeimmel a fejemet védtem volna, csak a nadrágba kapaszkodtam. Ő erre azt mondta: „Tedd már fel a kezedet!”, én pedig csak annyit mondtam, hogy „Nem, nem, nem, nem!”

A kínos pillanat után a stáb tagjai segítettek Hayeknak, Channing pedig értetlenül állt a történtek előtt.

salma-hayek-channing2
Fotó: Profimedia

- Mi van veled? - kérdezte a színész.

 A színésznő erre kifakadt.

- Mi van velem? Majdnem megöltél!

Sandra Bullock kollégája meztelen volt

Sandra Bullock és Channing Tatum az Elveszett város című vígjátékban szerepeltek együtt, amely 2022 tavaszán debütált a mozivásznakon.  Az 58 éves színésznő egy romantikus regényírót alakít, aki azon kapja magát, hogy kockára teszi az életét a veszélyes dzsungelben. Mindezt a népszerű könyveiben szereplő borítómodell társaságában, akit Channing Tatum alakít. A forgatás során a színésznek volt egy meztelen jelenete, amelyről mindketten elmondták, hogy hogyan kezelték.

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük