Az 54 éves Sabrina Salerno szexi bikiniben: a 80-as évek sztárjának bomba alakját a fiatalok is megirigyelhetnék
Sabrina Salerno kerek idomaitól sokaknak biztosan eláll majd a lélegzete.

sabrina-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sabrina Salerno a ’80-as évek egyik legismertebb popdívája volt, a Boys (Summertime Love) dalát milliók imádták, és vidáman énekelték akkoriban a koncertjein.

Az 54 éves énekesnő azóta igazi példaképpé vált a fiatalok számára fittsége és tehetsége miatt. A rajongói biztosan előszeretettel böngészik az Instagram-oldalát, amelyen igazán merész képek is találhatóak. 

Sabrina Salerno bikinis képe

Instagram-posztjában egy nagyon dögös képet osztott meg a követőivel, amelyen mélyen dekoltált, mintás bikiniben emelkedik ki a tengerből. A fényképet Thaiföldről posztolta, egynesen Ko Nang Yuan szigetéről. A falatnyi bikini kitűnően megmutatta, hogy milyen csinos és kisportolt alakja van. Szexi alakját biztosan sok fiatal megirigyelhetné, 54 évesen is fitt és gyönyörű.

Sabrina Salerno szerint dögös alakját nemcsak az odafigyelésnek és edzéseknek, hanem a genetikának is köszönheti. 

- Törekszem a fittség megőrzésére. Az az igazság, hogy ez nagyban függ az adottságoktól is. Jó kiindulópont, amit a születésünkkel kaptunk, ebből kell építkezni, de nem szabad semmit sem magától értetődőnek venni - mesélte a Gazzetta dello Sport olasz magazinnak.

Hetente legalább négyszer jár el edzésre, emellett azt is nagyon megválogatja, hogy milyen ételeket fogyaszt. A cukrot teljesen mellőzi az étrendjéből, a tésztaételekre pedig néha igent szokott mondani. 

Samantha Fox és felesége bikiniben

Samantha Fox nem akármilyen bikinis felvétellel lepte meg rajongóit az Instagramon, feleségével, Lindával együtt pózoltak. A '80-as évek imádott énekesnője Mexikó egyik legnépszerűbb városában, Cancúnban lazított szerelmével.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: Getty Images

Ezt is szeretjük