Smink nélkül nem egy szépség a dögös Michelle Ryan
A 24 éves színésznőre szinte rá sem lehet ismerni, ha nem stúdiókörülmények között fotózzák.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Michelle Ryan neve Magyarországon nem biztos, hogy sokaknak ismerősen cseng.


Bár a számos műholdcsatorna révén már olyan sztárok is visszatérő vendégei lehetnek a hazai háztartásoknak, akik nem szerepelnek a földi sugárzású adók műsorán.

A 24 éves hölgy, mint oly sok szigetországbéli színész, a nagysikerű Eastenders sorozatban kezdte pályafutását 15 éves korában.

Öt évig cockney akcentusban játszotta szerepét, amikor is úgy döntött, szeretne filmes és színházi szerepeket magának, így kilépett a szériából.

Michelle menni Amerika

Azóta gőzerővel próbálkozott a tengerentúlon, és kisebb-nagyobb szerepek jutottak is neki, többek között a Cukrosnéni című habkönnyű komédiában.

Bár anno ő is pályázott  a 21. James Bond film, a Casino Royale egyik női karakterének eljátszására, végül Eva Green happolta el előle Vesper Lynd szerepét.

Ryan azonban nem csüggedt, várakozásának meg is lett az eredménye: 2007-ben megkapta a hetvenes évekbeli amerikai Egyesült Államokbéli sorozat, a Bionic Woman remakejének főszerepét, ahol ezúttal tőzsgyökeres amerikai akcentussal játszhatta a bionikus asszonyt. Ám a sorozat forgatását az alacsony nézettségi adatok és a negatív kritikák következtében az első évad után abbahagyták, Ryan kisasszony pedig haza kellett, hogy térjen szülőhazájába.

Ahol ráadásul azzal a kellemetlen hírrel szembesült, hogy bizony rendesen elfeledték már az emberek az Eastenders-es karakterét, és szinte fel sem ismerték az utcán.- Ha van rajtam smink, akkor tudják, ki vagyok, de ha nem teszek fel festéket, akkor senkit nem érdeklek – panaszkodott egy magazinnak.
Ezt is szeretjük