Lógó mellekkel és topisan flangált Meg Ryan
Alig lehet ráismerni
Képeink egyértelműen bizonyítják, látott már jobb napokat is a 90-es évek romantikus filmhősnője.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meg Ryanre sokáig úgy gondoltunk, mint a bájos, szöszke színésznő, aki csak csetlik-botlik a filmvásznon, de aztán végül mindig megtalálja az igazit.

Fiával töltötte az időt

Azok a pasik, akik nem a domináns nőkre buktak, sokszor álmodoztak arról, hogy vele vagy egy hasonlóan bájos naivával kötik össze az életüket, és mondják ki a holtomiglan-holtodiglant.

Ám a színésznő az ezredforduló táján arculatot váltott, és a szendeségből hirtelen vadóc amazon lett, aki képes volt felrúgni házasságát Dennis Quaid kollégájával, az ausztrál fenegyerek, Russel Crowe kedvéért.

Szétcsúszott szépség

Románcuk nem tartott sokáig, és a szakítást természetszerűleg mélypont követte - a sztár pedig különös módját választotta a kilábalásnak: nem vásárlási rohamba ölte csalódottságát, hanem bizarr módon sorozatos plasztikai műtéteknek vetette alá magát.

A beavatkozások azonban sajnos nem igazán jártak üdítő eredménnyel, a 47 éves szőkeség szája ugyanis természetellenes formát kezdett ölteni, és ezzel együtt arca is elveszítette eredendő báját, továbbá kedves vonásaira sem lehetett többé ráismerni.

2004-ben, a Sarokba szorítva után döntött úgy, egy időre kivonul a filmszakmából, hogy gyermekeinek szentelhesse idejét, Quaid-től származó 16 éves Jack fia és örökbe fogadott hároméves kislánya, Daisy True legnagyobb örömére.

A most készült fotók is egy ilyen kiruccanáson készültek, amikor is Ryan éppen kamaszfiával látogatott New York Soho negyedébe.

Bár a híresség szinte felismerhetetlen volt egyszerű, fekete pólójában, gyűrött szoknyájában, sportcipőjében és láthatólag még a cicifixet is otthon felejtette.

Ez nem gátolta abban, hogy igazán felhőtlenül szórakozzon gyerkőcével, akivel a szemtanúk szerint együtt grimaszoltak és táncikáltak az utcán.

Ezt is szeretjük