A forgatás alatt gyűlölték egymást, mégis egymásba szerettek: Ryan Gosling és Rachel McAdams 2 évig jártak

Ryan Gosling és Rachel McAdams a 2000-es évek álompárja voltak.

rachel-és-ryan-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egyes színészek könnyen barátokká vagy éppen szerelmesekké váltak a közös jeleneteik alatt, de vannak olyanok is, akik nem jöttek ki túl jól, és a mai napig nem gondolnak egymásra szeretettel, utóbbi esetre kiváló példa Julia Roberts és Nick Nolte esete, akik A zűr bajjal jár című filmet forgatták le együtt.

Ryan Gosling és Rachel McAdams sem voltak egymásért odáig, amikor a Szerelmünk lapjai című filmet forgatták, ám később mégis egymásba estek.

Ryan Gosling és Rachel McAdams párosa

A 2004-ben bemutatott Szerelmünk lapjait 2002 vége és 2003 eleje között forgatták Dél-Karolinában, Noah-t Gosling, Allie-t McAdams játszotta. A két színész között nem volt első látásra szerelem, sőt ki nem állhatták egymást. A jóképű színész azon törte az agyát, hogy kirúgassa a kolléganőjét, erről Nick Cassavetes, a film rendezője rántotta le a leplet.

GettyImages-53022249
Fotó: Frederick M. Brown / Getty Images Hungary

- Ryan odajött hozzám, miközben vagy 150 ember várta, hogy felvegyünk egy nagy jelenetet. Majd ezt mondta: "Nick, gyerek csak ide. Elküldenéd őt, és hoznál helyette egy másik színésznőt, akivel felvehetném a jelenetet?" Én erre mondtam: "Micsoda?" Ő erre: "Nem tudom, nem tudom én ezt vele megcsinálni" - emlékezett vissza a rendező a VH1-nak adott interjújában.

Végül mégis megcsinálták együtt a filmet, 2004-ben pedig bemutatták az alkotást, az első találkozásuk után nagyjából két évre rá jöttek rá, hogy talán tévedtek egymás megítélésével kapcsolatban. 

A rajongók odáig voltak értük, pillanatok alatt Hollywood álompárjává váltak, ám sajnos 2007-ben szakítottak.

GettyImages-179896261
Fotó: Jeff Kravitz / Getty Images Hungary

Mindig is privát emberek voltak, így nem sokat nyilatkoztak a kapcsolatukról, ám a szakítással kapcsolatban Gosling elárulta a GQ magazinnak, hogy ha mindkét fél a show-bizniszben dolgozik, az bizony sok esetben tönkretehet egy szerelmi kapcsolatot.

- Ha mindkét ember a szórakoztatóiparban dolgozik, akkor túl sokká válik a show-biznisz. Minden fénytől megfoszt, így semmi sem tud fejlődni - fogalmazta sejtelmesen.

Hozzátette, amikor szakítottak, rengeteg rajongójuk megharagudott rá. Bár szakítottak, ettől függetlenül békével váltak el egymástól, 2008-ban a People magazinnak egy közeli forrás árulta el, hogy a két sztár baráti viszonyt ápol egymással. 

Manapság mindketten boldog kapcsolatban élnek, és családot alapítottak, Gosling Eva Mendeszel van együtt, és két lányt nevelnek, míg McAdams Jamie Linden forgatókönyvíróba szeretett bele, a férfit két gyerekkel ajándékozta meg.

Benedict Cumberbatch felesége

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép párt alkot Benedict Cumberbatch és felesége, Sophie Hunter.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük