Újabb filmes botrány: rossz színésznek adták át a díjat a gálán
Csak hüledeztek a díjátadó gála résztvevői is a nem mindennapi eset láttán.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A német Arany Kamera-gálán is tartolt az idei év sikerfilmje, a Kaliforniai álom, azonban amikor a színpadra szólították a szervezők a férfi főszereplőt, hogy átvegye a díjat, valami nagyon furcsát vettek észre - méghozzá azt, hogy nem is az igazi Ryan Gosling áll előttük! Mint kiderült, a csínytevés mögött két helyi humorista állt, Joko Winterscheidt és Klaas Heufer-Umlauf, akik egy hasonmással akarták megviccelni a gála szervezőit és résztvevőit - sajnos azonban sem a sztárvendégek, mint Nicole Kidman vagy Jane Fonda, sem a szervezők nem örültek az akciójuknak.

A csínyt egyébként úgy tudták végrehajtani, hogy az imposztor Gosling kihagyta a vörös szőnyeges fotózkodást, és egyből az öltözőjébe ment, így a szervezők is csak a színpadra érve nézhették meg először maguknak a hollywoodi szívtipró - elég rosszul sikerült - hasonmását.

Durva bakik az idei Oscar-gálán

Az egész világ felhördült a szervezők csúnya bakiján, amikor a legjobb filmnek járó díjat a Holdfény stábja helyett a Kaliforniai álom készítőinek adták át a prezentőrök, azonban mint később kiderült, ennél nagyobb hibákat is vétettek az este folyamán. Nézd meg őket!

Ezt is szeretjük