Igazán kínos fotók! Ájulásig itták magukat a Harry Potter ifjú sztárjai
Emma Watson és Rupert Grint hajnali négykor távozott a díjkiosztó után, ahol a sárga földig leitták magukat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2011. február 13-án 64. alkalommal adták át a Brit Filmakadémia díjait, ahol a Harry Potter-filmek stábja vehette át a Michael Balcon Award for Outstanding British Contribution to Cinema nevű különleges elismerést.

J. K. Rowling író, Alfonso Cuarón, Mike Newell és David Yates rendezők, illetve David Barron és David Heyman producerek mellett Emma Watson és Rupert Grint is megkapta az elismerést.

Hajnali négyig buliztak

Minden okuk meg volt tehát az ünneplésre, az ifjú színészek pedig örömmel fogadták el Harvey Weinstein producer meghívását a londoni W Hotelben tartott afterpartira, ahonnan hajnali négy órakor távoztak.

A lesifotósok természetesen ott ólálkodtak a szálloda körül, és sikerült is megörökíteniük a huszonéves hírességeket, akik bizony alaposan felöntöttek a garatra az este folyamán.

Persze ekkor még finoman fogalmaztunk, hiszen amint a 20 éves Watson behuppant a hátsó ülésre, rögtön ki is dőlt az elfogyasztott alkoholnak köszönhetően, ám a 22 éves Grint sem festett bizalomgerjesztőbben.

A király beszéde tarolt

Az Oscar-díjátadó ünnepséget megelőző utolsó rangos filmes ceremónián mellesleg a legjobb színészeknek járó díjat Colin Firth és Natalie Portman kapta, a legjobb filmnek pedig A király beszédét szavazták meg.

A legjobb rendező díját David Fincher kapta A közösségi hálóért, amelynek forgatókönyvíróját, Aaron Sorkint is BAFTA-díjjal jutalmazták a legjobb adaptált forgatókönyv kategóriában.

Az összesítést tekintve A király beszéde gyűjtötte be a legtöbb díjat, szám szerint hetet, de szépen szerepelt A közösségi háló is a maga három díjával. A sztárok most pedig tovább izgulhatnak, az Oscar-gála ugyanis február 27-én lesz majd.

Ezt is szeretjük